De familie Meiland, met van links naar rechts Claire, Maxime, Montana, Erica en Martien
Volledig scherm
De familie Meiland, met van links naar rechts Claire, Maxime, Montana, Erica en Martien © PLAY 5

Meilandjes laten in portemonnee kijken: “De BV is een miljoenenbedrijf”

7DTVDat de familie Meiland een enorm succes is op tv, was al langer duidelijk. Maar ook op financieel vlak verdient de familie goed de boterham. Dat vertelt Erica Meiland (57) in de YouTubereeks 7DTV.

 1. Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”
  Play
  TV

  Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”

  De kandidaten van ‘De schaal van Pascale’ maakten deze week een creatie voor iemand die hen nauw aan het hart ligt. “En die persoon mag dan ook niet ontbreken hier", klinkt het. De komst van hun geliefden zorgt voor heel wat traantjes bij de kandidaten. Zo ook bij Stephan, die z'n lamp opdroeg aan een overleden familielid. “Hij zou het heel schoon gevonden hebben”, verzekert zijn moeder. “Ik ben een beetje sprakeloos. Ik hoop dat je wint. En ik weet iemand hierboven ook.”
 2. Verrassing van formaat: Ed Sheeran verschijnt als special guest op Oktoberfest, in lederhosen
  Play
  Celebrities

  Verrassing van formaat: Ed Sheeran verschijnt als special guest op Oktober­fest, in lederhosen

  Ed Sheeran trok zijn mooiste lederhosen aan voor het Frankfurter Oktoberfest. In de Duitste stad kan je genieten van het grootste volks- en bierfeest van over de hele wereld. Daarbovenop zorgde de organisatie voor een verrassing van formaat: niemand minder dan Ed Sheeran paradeerde als special guest. Volledig in thema zong hij zijn eigen nummers, maar ook covers waaronder ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson en ‘Everybody’ van Backstreet Boys.