Meghan Markle zou haar oude blog terug opnemen en een nieuw kookboek schrijven

Meghan Markle.
Photonews Meghan Markle.
Nu Harry (35) en Meghan (38) een stap terug doen binnen het Britse koningshuis is Meghan al druk bezig met wat ze allemaal gaat doen. De hertogin van Sussex is onder meer van plan een tweede kookboek te schrijven, vertelt een ingewijde aan Us Weekly.

Meghan bracht in 2018 al ‘Our Community Cookbook’ uit, waarvan de opbrengst naar goede doelen ging. De voormalig actrice zou nu iets soortgelijks willen doen. Daarnaast wil Meghan volgens de ingewijde graag haar oude lifestyleblog ‘The Tig’ nieuw leven inblazen en denkt ze na over het ontwikkelen van een collectie met keukengerei.

De hertogin is in ieder geval niet van plan stil te zitten als haar agenda straks een stuk minder vol staat met koninklijke verplichtingen. “Meghan heeft talloze projecten in de maak”, klink het.

Een van die projecten is voice-overwerk voor Disney. Het resultaat is vrijdag te horen op Disney+ in de natuurdocumentaire ‘Elephants’, waarvan een donatie gaat naar een organisatie die zich inzet voor de dieren in het wild. Of Meghan vaker haar stem gaat uitlenen, is niet bekend.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.