Meghan Markle
Volledig scherm
Meghan Markle © AFP

Meghan Markle tackelt in podcast karikaturen van Aziatische vrouwen: “Overdreven geseksualiseerd of agressief”

Meghan Markle vraagt in de nieuwste aflevering van haar podcast ‘Archetypes’ aandacht voor het feit dat Aziatische vrouwen vaak stereotypisch in beeld worden gebracht in films. De hertogin van Sussex spreekt in de eerste aflevering sinds het overlijden van koningin Elizabeth met Nancy Wang Yuen, schrijfster van het boek ‘Reel Inequality: Hollywood Actors and Racism’.

  1. Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drinkt”
    PREMIUM
    Celebrities

    Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drinkt”

    Ed Sheeran (32) ging van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster, in recordtempo. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. “Aanvankelijk at ik al mijn maaltijden dubbel, ik kon niet stoppen met eten”, aldus Ed.