De Queen en Meghan Markle in 2018.
Volledig scherm
De Queen en Meghan Markle in 2018. © Photo News

Meghan Markle “niet uitgenodigd” om afscheid te nemen, prins Harry alweer vertrokken

RoyaltyDonderdag zakten de familieleden van de Queen met spoed af naar het Balmoral Castle in Schotland. Maar enkel haar twee oudste kinderen, Charles (73) en Anne (72), kwamen op tijd. Meghan Markle (41), de vrouw van prins Harry (37), werd volgens royaltykenners niet uitgenodigd. Ondertussen is prins Harry alweer op het vliegtuig gestapt en vertrokken uit Schotland.

12 reacties

 • Bernard Raesfeld Meyer

  3 maanden geleden
  Waar mensen zich druk over maken ... waren jullie erbij ofzo? Meghan mssn niet een beste keuze maar als je sws al niet welkom bent in een familie omdat je niet helemaal blank bent zegt dat mssn ook wel wat ... die ouwe is dood net zoals heel veel ouderen doodgaan ... vervelend maar om dan de vrouw van een kleinkind niet laten komen zegt meer over dat koningshuis dan over Meghan ... ze is nu eenmaal met die gast getrouwd. Mensen hebben in deze tijd altijd zoooo'n bek vol meningen .. get a life!
 • monique deceuninck

  3 maanden geleden
  met wat bemoeien wij ons eigenlijk
 • Patrick Devogelaere

  3 maanden geleden
  We zijn niet in Holywood, ze kon geen onderscheid maken tussen fictie en respect en verantwoordelijkheid , tussen het zijn van TV soapactrice en een gewaardeerde en gerespecteerde vorstin die 70 jaar lang zich in dienst stelde van de natie ... daar kan je nooit boven staan, dat moet je ook niet proberen, maar in alle bescheidenheid uw plaats kennen en zich dienstbaar en respectvol opstellen ten dienste van QEII en natie.
 • nicole desseyn

  3 maanden geleden
  Hoe harteloos kan Harry zijn op zo,n moment het is nog altijd familie toch? Zo schiet hij in z’n eigen voet en in die van z’n kinderen !
 • Ellen Lenseclaes

  3 maanden geleden
  Ja Kate was er toch ook niet. aub seg, achter wat zoeken jullie wel niet iets
 1. KIJK. Bikinidefilé bij dertig graden: Miss België-finalistes gooien álles in de strijd
  Play

  KIJK. Bikinide­filé bij dertig graden: Miss Bel­gië-finalistes gooien álles in de strijd

  Volgens de buitenwereld een vleeskeuring die niet echt meer van deze tijd is, maar volgens de Miss België-finalistes zelf een must in de verkiezing. “Het bikinidefilé hoort bij Miss België, dat weet je vooraf”, klinkt het in het Egyptische Baron Resort Sharm El Sheikh waar de 32 dames zich deze week voorbereiden op de kroon. “Onze vrouwelijke vormen mogen we tonen, toch?” En dus werd er geoefend, tot de juiste moves in de benen zaten. Op 11 februari 2023 volgt het echte bikinidefilé tijdens de verkiezing in Plopsaland De Panne.