Prins Harry en Meghan Markle geven een speech tijdens het Global Citizen Live-evenement
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle geven een speech tijdens het Global Citizen Live-evenement © EPA

Meghan en Harry bezoeken New York en pleiten voor wereldwijde vaccinatie

RoyaltyPrins Harry (37) en Meghan Markle (40) bevinden zich sinds donderdag in New York. Ze deden er aan sightseeing, maar maakten ook tijd voor onder meer een bezoekje aan het hoofdkwartier van de VN en een speech tijdens het Global Citizen Live-evenement. Aangezien het tripje gefilmd werd, denken heel wat mensen dat er ook een documentaire over het koppel in de maak is. 

 1. KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”
  Play
  Film

  KIJK. Na Winnie The Pooh en Bambi krijgt ook ‘The Grinch’ een horrorfilm: “Hij komt terug voor bloed”

  Het is weer zover: tijd voor kerstfilms. De kerstklassieker ‘The Grinch' hoort zeker thuis in dat rijtje, maar nu zullen de liefhebbers een hele nieuwe kant van het groene monster te zien krijgen in ‘The Mean One’. Na Winnie The Pooh en Bambi zal ook de kersthatende Grinch in een horrorjasje worden gestoken. De makers losten alvast de eerste beelden. Deze zijn hierboven te bekijken.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.