Megan Fox gaat dan toch niet scheiden

Megan Fox (32) en Brian Austin Green (45)
John Shearer Megan Fox (32) en Brian Austin Green (45)
Megan Fox (32) en Brian Austin Green (45) blijven dan toch bij elkaar. De actrice heeft papieren ingediend om de aangevraagde scheiding te annuleren, dat melden verschillende Amerikaanse media.

De 32-jarige Megan vroeg in 2015 de scheiding aan na een huwelijk van vijf jaar. Kort hierna kwamen de twee echter toch weer bij elkaar en bleek de ‘Transformers’-actrice in verwachting te zijn van hun derde kind. Hoewel ze sindsdien gewoon weer samen zijn, bliezen ze de scheiding niet eerder af.

Megan en Brian, vooral bekend van ‘Beverly Hills, 90210', zijn samen sinds 2004. Samen hebben ze drie zoons. Brian heeft ook nog een zoon uit een vorige relatie.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jef Smit

    Ja nu dat Hollywood erachter is gekomen dat het een zeer slechte actrice is en haar looks niet meer voldoende zijn is ze toch beginnen nadenken...