Meer dan 20 jaar later na de eerste film is er een nieuwe Matrix, en dat was ook voor de acteurs zelf een verrassing: “Ik dacht: echt? Hoe dan?”

Zo’n 23 jaar geleden kwam de eerste Matrix-film met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss uit. Meer dan 20 jaar later schitteren ze opnieuw in de Matrix, deze keer ‘The Matrix Resurrections’. De film is geen vervolg op de vorige films, maar ook geen volledig nieuw verhaal. Er zijn in de nieuwste film dan ook een aantal verwijzingen naar de vorige films. Daarnaast konden Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss natuurlijk niet ontbreken. Zij spelen nog steeds ‘Neo’ en ‘Trinity’. Bekijk het interview met de acteurs hierboven .

  1. Gina van X-Session plooit voor James Cooke en wordt musicalster: “Zingen in het Nederlands wordt een uitdaging”
    Play
    Showbits

    Zoon van Gina (X-Session) bouwt aan grote filmcarriè­re in Engeland: “Hij werkt ondertus­sen voor Steven Spielberg”

    Op haar 52ste maakt Gina Brondeel haar debuut als musicalactrice in de bewerking van ‘Pocahontas’. Dat het verhaal als musical in het theater wordt gebracht is eveneens een wereldprimeur. Gina is natuurlijk vooral bekend van X-session, die groep die ze vormde met Gene Thomas. Gina heeft intussen een volwassen zoon die ook in de media werkt, maar wel in Londen. “Hij werkt daar zelfs voor Steven Spielberg”, verklapt de trotse mama in een nieuwe Showbits.