Mediterende Olga Leyers wordt beetgenomen door cast ‘Safety First’

Olga Leyers
VTM Olga Leyers
Acht weken lang mediteren in het kader van Rode Neuzen Dag, het is een uitdaging die Olga Leyers graag aanneemt. Maar wanneer de cast van ‘Safety First’ erbij betrokken wordt, is dat makkelijker gezegd dan gedaan. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ik kan wel echt stress hebben", vertelt Olga Leyers in een filmpje op haar Instagram-pagina. “Vooral echt overthinken. En ik wil daar wel vanaf, maar ik weet nog niet hoe.” ‘That’s meditation’, de podcast van Rode Neuzen Dag kan daar verandering in brengen. “Acht weken lang dagelijks mediteren om te zien wat het met m’n hoofd en lichaam doet.” Klinkt ontspannend, maar dat was buiten de cast van ‘Safety First’ gerekend.

Zelf mee mediteren? Hier vind je de meditatie-oefeningen van de eerste week. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • erik dejonck

    Zeer fout filmke om mensen in meditatie zo te laten schrikken. Als uw lichaam en geest diep in meditatie tot rust komen moet je zeer langzaam met gesloten ogen terug tot uw gewone doen kunnen terugkeren. Plots uit meditatie schrikken hoort er zeker niet bij. Bij echt mediteren zit je immers niet te dutten op een stoel.