MEDIAWATCHERS “Al die Kampioenen-merchandise is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”

podcastOok deze week kijken onze Mediawatchers met een strenge maar rechtvaardige blik naar het medialandschap. Deze keer viel hen iets op dat niet op televisie te zien is: de Kampioenen-bouwdoos die nu te koop is. Los van de kwaliteit van de bouwdoos, vindt HLN-journalist Mark Coenegracht al die merchandise een openbare oproep onwaardig: “Het is gewoon een zeer gemakkelijke manier om snel wat geld te verdienen op kap van de acteurs”. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.

5 reacties

 • Christian Deckers

  2 maanden geleden
  De spelers van destijds komen hiermee ook in beeld, en pikken alzo ongetwijfeld onrechtstreeks nog een (of vele) graantje(s) mee. TV-reclame en/of zichtbaarheid op tv is onbetaalbare publiciteit. Letterlijk onbetaalbaar, dus doe er uw voordeel mee.
 • Andy Depaepe

  2 maanden geleden
  Die onwaardige merchandise is natuurlijk het alleenrecht van VTM.
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Die acteurs hebben toch al genoeg verdiend aan die kampioenen. En willen ze nu eindelijk eens stoppen met die herhalingen. Dat is 20 jaar of langer hetzelfde liedje.
 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  Ja als je je contract niet leest dan ben je de sigaar .
 • Emiel Vandeplas

  2 maanden geleden
  Waarom doen ze dan nog mee aan het circus ? Inkomsten buiten contract door gratis mediareclame VRT lopen zeker op !
 1. RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaarheid”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaar­heid”

  Het gros van haar leven gaf Pamela Anderson zich bloot. Het merendeel met toestemming, maar de ene keer dat het zonder gebeurde blijft haar een dikke 25 jaar later nog steeds achtervolgen. Het pikante videomateriaal dat bij haar thuis werd gestolen en in 1997 via het beginnende internet de wereld rond ging, stortte haar acteercarrière en haar blitz-huwelijk met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee de afgrond in. Een jaar nadat de streamingreeks ‘Pam & Tommy’ ook nog eens munt sloeg uit het meest pijnlijke moment uit haar leven gaat Pamela nu met concurrent Netflix in zee om in een twee uur durende docufilm voor het eerst zelf haar tumultueuze leven van begin tot einde uit de doeken te doen. Of haar nieuwe manier van ‘ontboezemen’ u ook even mateloos kan boeien? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.