Faroek Ozgunes
Volledig scherm
PREMIUM
Faroek Ozgunes © Pieter-Jan Vanstockstraeten

MEDIAMENS. Het kijk- en luistergedrag van Faroek Özgünes onder de loep: “Ik knap een beetje af op al dat geratel op de radio”

ShowbizzNieuwssites, sociale media, radio, televisie, podcasts, kranten en weekbladen… Informatie is alomtegenwoordig, maar waar eerst beginnen? Elke week vertelt een bekende mediamens over zijn of haar kijk- en klikgedrag. Deze week: Expert Justitie van de VTM-nieuwsdienst, Faroek Özgünes (58). “Mijn guilty pleasure? Zonder twijfel: ‘The Simpsons’.” 

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Bruidegom put voor huwelijksgeloften inspiratie uit 'Lizzie McGuire', hoofdrolspeelster Hilary Duff razend enthousiast
  Play
  Showbizz

  Bruidegom put voor huwelijks­ge­lof­ten inspiratie uit 'Lizzie McGuire', hoofdrol­speel­ster Hilary Duff razend enthousi­ast

  Een pasgetrouwd koppel is viraal gegaan op TikTok. Marco Braun uit Chicago legt zijn huwelijksgeloften af en doet dat in het thema van ‘Lizzie McGuire’. “Ik dacht altijd dat ik met Hilary Duff zou trouwen”, zegt Marco tegen zijn aanstaande Danny Chapman. “Maar nu weet ik dat ik eigenlijk Lizzie McGuire ben en jij bent mijn Gordo.” Hilary Duff vertolkte de titelrol in de Disney-serie. Gordo was haar beste vriend, die hopeloos verliefd was op haar.