Gitaarvirtuozen Brian May (links) en Eric Clapton (rechts).
Volledig scherm
Gitaarvirtuozen Brian May (links) en Eric Clapton (rechts). © EPA/AFP

May over Clapton, die geen shows wil geven waar inenting verplicht is: “Anti-vaxxers zijn stapelgek”

Brian May ziet vakgenoot Eric Clapton nog altijd als een held, maar vertelt in The Independent dat de twee “ontzettend verschillende overtuigingen” hebben. Clapton gaf onlangs aan dat hij niet wil optreden op locaties waar coronavaccinaties verplicht zijn. May zegt in het interview: “Anti-vaxxers, sorry, maar ik vind ze stapelgek.”

 1. INTERVIEW. Charlize Theron laaiend enthousiast over Matthias Schoenaerts: “Zoveel talent dat het frustrerend is”
  Play
  Film
  2

  INTERVIEW. Charlize Theron laaiend enthousi­ast over Matthias Schoe­naerts: “Zoveel talent dat het frustre­rend is”

  Het zijn drukke dagen voor Charlize Theron (46). De Zuid-Afrikaanse actrice is volop bezig met de promotie van haar nieuwste animatieprent ‘The Addams Family 2’, terwijl ze ook nog eens middenin de voorbereidingen van ‘The Old Guard 2’ zit. U weet wel, het vervolg op die succesvolle Netflix-film waar ook ‘onze’ Matthias Schoenaerts in meespeelt. Theron vertelt hoe het soms zelfs ietwat frustrerend kan zijn om tegenover de Antwerpenaar te staan, gewoon omdat hij zó goed is: “Wanneer je met iemand samenwerkt die over zoveel natuurtalent beschikt en bij wie alles altijd zo gemakkelijk verloopt… da’s bijna om boos van te worden!”
 1. Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoeders en wensouders voor nieuwe reeks
  TV

  Binnenkort op tv: Annemie Struyf volgt draagmoe­ders en wensouders voor nieuwe reeks

  Kinderen krijgen. Voor velen lijkt het iets vanzelfsprekend, maar dat is het lang niet niet voor iedereen. Voor sommigen is draagmoederschap dan ook de enige weg naar een biologisch kind. Voor haar nieuwe reeks volgde Één-gezicht Annemie Struyf (60) drie jaar lang draagmoeders én wensouders. Van de zwangerschap tot de bevalling, van het kraambed tot het fragiele moment waarop de baby wordt overgedragen, van de babyborrel tot het verjaardagsfeestje.