Maxime Meiland.
Volledig scherm
Maxime Meiland. © ANP

Maxime Meiland over geflopte kledinglijn: “Heeft me 50.000 euro gekost”

ShowbizzMeiland-telg Maxime (25) baalt er flink van dat het kledingimperium dat ze voor ogen had, niet van de grond is gekomen. Haar kledinglijn, die ze vorig jaar vanuit Frankrijk lanceerde, flopte en zorgde ervoor dat haar banksaldo flink slonk.

5 reacties

 • Michel Vandewiele

  2 weken geleden
  Wie had dat nu niet verwacht, alle bv's moeten zo nodig een kledinglijn hebben, dit getuigt immers ook niet van veel intellect van juf. Meiland.
 • mobius vandenhole

  1 maand geleden
  Kleding van aliexpress voor 20x de prijs proberen te verkopen, wat had je dan gedacht
 • piet devlieger

  1 maand geleden
  Hoeveel zijn er al niet geweest die een 'kledinglijn' begonnen zijn waarvan je nooit meer iets hoorde ? Alle BV's en consoorten zeker ?
 • Pim Pauwels

  1 maand geleden
  Blijf gewoon doen waar jij en je familie goed in zijn, onozele doen voor de camera
 • Jef Van De Plas

  1 maand geleden
  Ze kon het dus niet zelf uittekenen, ze moest iets van iemand anders aanpassen, lees inpikken, en dan is ze verwonderd dat het flopt.?
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Ook Belgische fans moeten geduld hebben: Elton John ondergaat heupoperatie en stelt afscheidstournee uit naar 2023
  Concertnieuws

  Ook Belgische fans moeten geduld hebben: Elton John ondergaat heupopera­tie en stelt afscheids­tour­nee uit naar 2023

  Elton John (74) heeft zijn terugkeer naar het podium voorlopig weer uitgesteld. De Britse zanger zou begin september zijn afscheidstournee na anderhalf jaar hervatten in Duitsland, maar die eerste shows had hij door de coronacrisis al verzet naar 2023. Ook de uitverkochte concerten in het Antwerpse Sportpaleis worden nu verplaatst, deze keer vanwege een blessure aan zijn heup.
 3. Bart Kaëll grijpt in nieuwe videoclip terug naar eerste liefde
  Play
  Muziek

  Bart Kaëll grijpt in nieuwe videoclip terug naar eerste liefde

  “Tekenen, naakttekenen, boetseren en aquarel: ik heb het allemaal gedaan.” Alleen bijna niemand die nog weet dat Bart Kaëll (61) in de kunstwereld zou stappen voordat muziek zijn pad werd. Voor de videoclip van zijn nieuwste single ‘Zomerlief’ haalt hij die oude liefde terug boven, en tekent hij ‘zijn Luc’. “Eind jaren ‘70 was Luc mijn zomerlief, maar toen was hij nog samen met een vrouw.”