Maxime Meiland met haar dochter Claire en partner Leroy Molkenboer.
Volledig scherm
Maxime Meiland met haar dochter Claire en partner Leroy Molkenboer. © Brunopress

Maxime Meiland gaat alweer verhuizen: “Het is toch iets te klein”

ShowbizzMaxime Meiland (25) vindt haar twee-onder-een-kapwoning in Noordwijk nét iets te krap en gaat daarom opnieuw verhuizen. Dat vertelde de realityster gisteravond aan tafel bij ‘Jinek’. “Je denkt nooit: waar laat ik m’n stofzuiger of wasrek? Daar kwamen we op een gegeven moment wel achter, het is toch iets te klein.”

4 reacties

 • Jos Devos

  2 maanden geleden
  Een kamer voor de stofzuiger, een kamer voor het wasrek, een kamer voor de strijkplank, ... Een mens heeft inderdaad snel plaats te kort!
 • David Hermans

  2 maanden geleden
  Niet verwonderlijk dat de huizenprijzen in Nederland de pan uitspringen. Iedere maand gaan de prijzen daar +1% t.o.v. de vorige maand. Lekker verdiend wel, zo een jaartje in een huis wonen en daarna al opnieuw verkopen met 12% winst. Hoef je ook niet meer te gaan werken dan. #vastgoedgekte
 • Jan Van Gent

  2 maanden geleden
  Toch gemakkelijk als je centen genoeg hebt om te verhuizen wanneer je daar zin voor hebt... Nu ja ze kunnen er maar gelukkig zijn.
 • Michael Dubois

  2 maanden geleden
  Kheb ze per ongeluk even bezig gezien op tv, he he zeg vind er niks interessant aan wat ze doet hoor.
 1. Danny Timmermans over nieuw samengesteld gezin: “Machteld kon als ‘boze stiefmoeder’ niks goed doen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Danny Timmermans over nieuw samenge­steld gezin: “Machteld kon als ‘boze stiefmoe­der’ niks goed doen”

  Bijna twintig jaar na de jeugdserie ‘W817’ heeft Danny Timmermans (53) opnieuw een vaste rol beet. De echtgenoot van ‘F.C. De Kampioenen’-actrice Machteld Timmermans (51) debuteert deze week in ‘Thuis’. Na de exit van seriemoordenaar Jacques is het nu aan Danny om de slechterik te spelen in de fictiereeks. “Voor zijn donkere kantje heb ik wel diep in mezelf moeten graven”, geeft hij toe. Daarnaast vertelt de acteur over het wonen op een boot en z’n nieuw samengesteld gezin. Zo is hij de pluspapa van ‘Slimste Mens’-revelatie Gloria Monserez (20). “Ze blijft altijd zichzelf en dat maakt het leven voor haar zo gemakkelijk.”
 2. Metejoor vertelt in ‘Speeltijd’ over de band met zijn pluskinderen: “Vroeger zei ik altijd dat ik nooit pluspapa wilde worden”
  Showbizz

  Metejoor vertelt in ‘Speeltijd’ over de band met zijn pluskinde­ren: “Vroeger zei ik altijd dat ik nooit pluspapa wilde worden”

  In ‘Speeltijd’ keert Ann Van Elsen op Joe elke week met een bekende Vlaming terug naar de schooljaren om de fijne momenten uit de tienerjaren te herbeleven. Van toffe klasverhalen tot spannende eerste keren. Zaterdagochtend was Metejoor, alias Joris van Rossem (30) te gast en daar sprak hij over zijn faalangst vroeger, zijn ADHD, zijn bijnaam en de liefde voor z’n pluskinderen. “Als ze er niet zijn, mis ik hen.”
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.