Maxime Meiland met haar dochter Claire en partner Leroy Molkenboer.
Volledig scherm
Maxime Meiland met haar dochter Claire en partner Leroy Molkenboer. © Brunopress

Maxime Meiland gaat alweer verhuizen: “Het is toch iets te klein”

ShowbizzMaxime Meiland (25) vindt haar twee-onder-een-kapwoning in Noordwijk nét iets te krap en gaat daarom opnieuw verhuizen. Dat vertelde de realityster gisteravond aan tafel bij ‘Jinek’. “Je denkt nooit: waar laat ik m’n stofzuiger of wasrek? Daar kwamen we op een gegeven moment wel achter, het is toch iets te klein.”

4 reacties

 • Jos Devos

  1 jaar geleden
  Een kamer voor de stofzuiger, een kamer voor het wasrek, een kamer voor de strijkplank, ... Een mens heeft inderdaad snel plaats te kort!
 • David Hermans

  1 jaar geleden
  Niet verwonderlijk dat de huizenprijzen in Nederland de pan uitspringen. Iedere maand gaan de prijzen daar +1% t.o.v. de vorige maand. Lekker verdiend wel, zo een jaartje in een huis wonen en daarna al opnieuw verkopen met 12% winst. Hoef je ook niet meer te gaan werken dan. #vastgoedgekte
 • Didier Cauberghe

  1 jaar geleden
  Toch gemakkelijk als je centen genoeg hebt om te verhuizen wanneer je daar zin voor hebt... Nu ja ze kunnen er maar gelukkig zijn.
 • Michael Dubois

  1 jaar geleden
  Kheb ze per ongeluk even bezig gezien op tv, he he zeg vind er niks interessant aan wat ze doet hoor.
 1. Luc Appermont zet carrièreprijzen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro te koop op de vogeltjesmarkt, dat zou jammer zijn”
  Play
  Showbits

  Luc Appermont zet carrière­prij­zen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro op de vogeltjes­markt, dat zou jammer zijn”

  Luc Appermont is niet voor niets verkozen tot voorzitter van de nieuwe mediaprijzen ‘Kastaars!’. Hij is de koning van de ‘Gouden Ogen’. Liefst 14 prijzen sleepte hij als populaire presentator in de wacht. Of die trofeeën allemaal bij hem op de schouw staan, wilde Jarne van Showbits wel eens weten. Niet zo blijkt, Luc is er heel discreet over. Enkele ‘Ogen’ heeft hij zelfs uitgeleend aan petekinderen, maar wel met de absolute belofte dat deze na z’n dood niet verpatst worden op één of andere rommelmarkt.
 1. Nederlandse influencer Koen Kardashian vertelt over kapot gesnoven neus: “Dat komt niet meer goed”
  Play

  Nederland­se influencer Koen Kardashian vertelt over kapot gesnoven neus: “Dat komt niet meer goed”

  De Nederlandse influencer en MTV-presentator Koen Kardashian (30) - met als echte naam Koen Pieter van Dijck - heeft ruim 175.000 volgers op Instagram. En die volgers neemt hij mee op zijn reis naar het Turkse Istanbul, waar hij zijn neus laat herstellen. Vanwege zijn drugsgebruik in het verleden is die namelijk zwaar toegetakeld. “Don’t do drugs”, vertelt hij onder meer.