Maxime Meiland is bevallen van haar eerste kindje met haar vriend Leroy.
Volledig scherm
Maxime Meiland is bevallen van haar eerste kindje met haar vriend Leroy. © Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland bevallen van dochtertje: “Daar is ze dan, onze lieve Vivé”

ShowbizzHeugelijk nieuws ten huize familie Meiland: Maxime is dinsdag bevallen van een meisje. Het kerngezonde kindje is het eerste voor Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy. Zij kozen voor de naam Vivé.

2 reacties

 • marijke coomans

  1 maand geleden
  Hartelijk gefeliciteerd met dit mooie lieve kleine meisje ! Ook een extra felicitatie voor de prachtige grote zus. Met liefs, marijke
 • Fanny Konings

  1 maand geleden
  Escape to château met het Brits koppel is meer mijn ding, maar moet bekennen heb ook even naar jullie gekeken uit nieuwsgierigheid en toch wel veel gelachen, mooie naam proficiat
 1. INTERVIEW. Fenomeen Martien Meiland: “Kon ik een pil nemen om hetero te worden, ik deed het meteen”
  PREMIUM
  Showbizz

  INTERVIEW. Fenomeen Martien Meiland: “Kon ik een pil nemen om hetero te worden, ik deed het meteen”

  Vanavond is hij te zien in alweer het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’, volgende maand maakt Martien Meiland (60) zijn acteerdebuut in een sinterklaasfilm én hij lanceert zijn eigen collectie sjaals. Veel ‘wijnen, wijnen, wijnen’, maar ook cashen, cashen, cashen dus. “Ik snap niet dat mensen mij dat succes niet gunnen”, vertelt de flamboyante Nederlander in dit exclusieve gesprek over hun chateau, zijn liefdesleven en hun vierde (!) verhuis op één jaar tijd. “Als op zondagmorgen fans over het hek klimmen terwijl jij in je kamerjas zit, gaat dat te ver.”
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.