Max Colombie ziet Rode Duivels-lied als een kans om lgbtq-rechten in Qatar aan te klagen: "Ik zou opgepakt kunnen worden als ik naar WK ga”

ShowbitsMet ‘Warrior’, het officiële supporterslied voor de Rode Duivels, is Max Colombie helemaal terug. De zanger en frontman van Oscar and the Wolf heeft een heel zware periode achter de rug. Hij praat nu heel openhartig over die angstaanvallen. “Soms werd ik zelfs bang van de veren van een dode duif aan de voordeur”, vertelt hij in Showbits. Mensen keken ook wel vreemd op toen bekend raakte dat hij het supporterslied zou afleveren, zeker omdat het WK Voetbal plaatsvindt in Qatar, een land dat het niet te nauw neemt met de mensenrechten. “Alleen al door daar binnen te gaan, zou ik veroordeeld kunnen worden. Maar met mijn song wil ik net aandacht vragen voor deze problematiek”, vertelt Max in een nieuwe Showbits.

19 reacties

 • Martine Verack

  2 maanden geleden
  Ik vind het een mooi top gezongen. 💯👌
 • Eddy Freddy

  2 maanden geleden
  Wat is er voetbal aan dit?
 • Vera Franck

  2 maanden geleden
  Ik dacht eerst dat het voor het Songfestival was. We zouden verder geraken dan . Ik vind het niet slecht, maar hoor liever de groep
 • Beatrijs Bisschop

  2 maanden geleden
  Machtige schijf, zalig genoten bij de voorstelling ervan in de zwerver. Meer van dit Max ❤️
 • Francis Donkers

  2 maanden geleden
  geweldig nummer, laat anderen maar denken , je bent TOP Max
 1. Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mouse-geld”
  Play
  Showbits
  1

  Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mou­se-geld”

  ‘FC De Kampioenen’-strips, een Monopoly-spel en nu ook bouwdozen, er komt geen einde aan de merchandise rond de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Maar wat houden de acteurs en actrices daar nu zelf van over. Showbits stelt de vraag aan Jacques Vermeire die als DDT jaren gebannen werd van de merchandise, maar nu wel als figuurtje opduikt in de bouwset. En Jacques rekent het graag voor ons uit. Ook benieuwd? Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilligerswerk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie
  Play
  BV

  Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilli­gers­werk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadig­heids­or­ga­ni­sa­tie

  Ex-Ketnetwrapster Charlotte Leysen, zanger Christoff, presentatrice Cath Luyten en verschillende andere BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. De organisatie maakt met hun ziekenhuisschip medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. De verschillende bekende Vlamingen doneren hun link-in-bio op Instagram aan Mercy Ships. Charlotte Leysen heeft een speciale band met de organisatie. Haar mama, Rit Borremans, ging als eerste Belgische vrijwilliger al achttien keer mee op missie.