Arber Sefa
Volledig scherm
PREMIUM
© Arber Sefa

Max Colombie toont ware aard op derde album Oscar and The Wolf: "Ik probeer te klinken als een vrouw”

MuziekOp ‘The Shimmer’, het derde album van Oscar and The Wolf, doet Max Colombie (30) waar hij zélf zin in had. Geen typische popnummers, wel ballades waarin hij zingt over zijn gender, geaardheid en de dood van zijn neef, tevens een van zijn beste vrienden. “Andrik stond elk optreden op de eerste rij. Het nummer ‘James’ is vernoemd naar z’n zoon, die enkele weken na de dood van zijn vader werd geboren.”

0 reacties

 1. ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”
  Play
  Showbits

  ‘K2 zoekt K3’-finalistes Amy en Celester blikken 1 jaar later terug: “Achteraf gezien blij dat we niet gewonnen hebben”

  Dit weekend is het precies 1 jaar geleden dat Julia het nieuwe K3’tje werd. De opvolgster van Klaasje had even goed Amy of Celester kunnen zijn. Showbits bracht de twee finalistes van ‘K2 zoekt K3’ samen voor een terugblik. “Met Julia hebben we af en toe nog contact via Instagram, meer ook niet”, vertellen ze. Achteraf gezien is Amy zelfs blij dat ze niet gewonnen heeft en daar blijkt Karen Damen heel veel mee te maken te hebben. Bekijk het dubbelinterview met Amy en Celester in een nieuwe Showbits.
 2. Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mouse-geld”
  Play
  Showbits
  1

  Jacques Vermeire geeft inkijk in financiën van De Kampioenen: “Daar houd ik 20 euro aan over, ik noem dat Mickey Mou­se-geld”

  ‘FC De Kampioenen’-strips, een Monopoly-spel en nu ook bouwdozen, er komt geen einde aan de merchandise rond de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Maar wat houden de acteurs en actrices daar nu zelf van over. Showbits stelt de vraag aan Jacques Vermeire die als DDT jaren gebannen werd van de merchandise, maar nu wel als figuurtje opduikt in de bouwset. En Jacques rekent het graag voor ons uit. Ook benieuwd? Bekijk het in een nieuwe Showbits.