Exclusief voor abonnees

Maurice brengt eerbetoon aan zijn vader Toon Hermans: “Ik ben zeventig, maar wordt nog steeds ‘zoontje van Toon’ genoemd”

2015-07-30 14:49:47 EEMNES - Portret van Maurice Hermans. De dichter en zanger heeft als hommage aan zijn vader Toon de muzikale voorstelling Zo’n Toon geschreven. ANP KIPPA REMKO DE WAAL
ANP 2015-07-30 14:49:47 EEMNES - Portret van Maurice Hermans. De dichter en zanger heeft als hommage aan zijn vader Toon de muzikale voorstelling Zo’n Toon geschreven. ANP KIPPA REMKO DE WAAL
Bijna twintig jaar geleden liet cabaretier Toon Hermans het leven. Zijn zoon Maurice (70) brengt daarom een warm eerbetoon. Hij maakte een voorstelling die een unieke kijk gunt op het leven, het werk en de passie van Toon Hermans. “Iedere dag met mijn vader in het theater was een genot”, zegt hij in Primo. “Ik leerde er zijn vak. Hij leerde me zijn levensstijl. Zijn positiviteit. En zijn liefde voor het leven.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joseph Van de Perre

  Onvervangbaar .

 • Willem De Voeght

  De fijnste humor die ik ooit heb gehoord was die van Toon Hermans

 • Guido van driel

  Absolute top cabaretier, Toon Hermans. Samen met Wim Sonneveld. Wat heden ten dage opgevoerd wordt, komt nog niet tot aan de enkels van deze 2 meesters in hun vak.