Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen
Volledig scherm
Sieg De Doncker en Maureen Vanherberghen © Kristof Ghyselinck

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker verwelkomen dochtertje

Showbizz‘Vlaanderen Vakantieland’-presentatrice en Q-dj Maureen Vanherberghen (33) en haar vriend, VTM-presentator Sieg De Doncker (32) zijn papa en mama geworden van een dochtertje. Het meisje heeft de naam Nelle De Doncker gekregen. Dat kondigen de kersverse ouders op Instagram aan.

1 reactie

 • Vaes Dirk

  5 maanden geleden
  Proficiat,het is jullie gegund. Mooi koppel.
 1. Q-dj en mama in spe Maureen Vanherberghen: “Ik vraag me af hoe ik dat allemaal ga doen”
  PREMIUM

  Q-dj en mama in spe Maureen Vanherberg­hen: “Ik vraag me af hoe ik dat allemaal ga doen”

  Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: Maureen Vanherberghen. Q-dj en sinds kort ook nieuwe reporter bij ‘Vlaanderen Vakantieland’. Deze zomer verwacht ze haar eerste kindje met presentator Sieg De Doncker (32). “Ik hoop dat ons kindje qua slaapritme meer op Sieg lijkt, die kan altijd slapen. Ik niet.”
 2. Nu Maureen zwanger is: musical ‘Sneeuwwitje’ verzet naar voorjaar 2022
  Muziek

  Nu Maureen zwanger is: musical ‘Sneeuwwit­je’ verzet naar voorjaar 2022

  In maart 2020 ging de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’ in première. Maar de coronalockdown gooide al snel roet in het eten. Ook de zwangerschap van hoofdrolspeelster Maureen Vanherberghen (33) zorgde voor meer onzekerheid over de nieuwe startdatum. Tot nu, want op 13 maart 2022 gaan de voorstellingen weer van start. “Volgend voorjaar kan iedereen weer luidkeels meezingen”, vertelt Maureen aan Showbizzsite.