Exclusief voor abonnees

Maureen en Sieg hebben bouwplannen: “Ik heb al veel van mijn wishlist mogen afvinken”

Sieg De Doncker met zijn partner Maureen Vanherberghen
Kristof Ghyselinck Sieg De Doncker met zijn partner Maureen Vanherberghen
Hoe lang Q-dj en zangeres Maureen Vanherberghen (32) precies een koppel vormt met presentator Sieg De Doncker (31), houdt ze graag in het midden. Wat wel duidelijk is: ze menen het serieus met elkaar. “Maar we gaan er niet zomaar van uit dat dit voor altijd is”, vertelt ze in Story.

Artiesten die door de uitbraak van het coronavirus plots een veel rustigere agenda hebben: het is vandaag schering en inslag. Q-dj en zangeres Maureen hoort ook bij die niet zo selecte club. Normaal stond ze nu nog een paar keer op de planken als Sneeuwwitje in de gelijknamige musical, maar de resterende voorstellingen zijn verschoven naar het najaar. Ook geschrapt: een optreden met de Ketnetband deze maand. “Voor mij vallen de financiële gevolgen best mee omdat mijn ander werk, achter de schermen bij de VRT en presenteren op Qmusic, gewoon blijft doorlopen”, vertelt Maureen. 

En wat ook eerder atypisch is: los van de tol die het virus wereldwijd eist, geniet ze er ook na al die weken nog steeds van om meer thuis te zijn. “Ik heb daar eigenlijk geen enkel probleem mee. Nu besef ik pas hoe vaak ik anders weg ben van huis. De rust doet eigenlijk deugd, terwijl het voor andere mensen misschien eerder aanvoelt als een straf. Ik heb zelf ook geen schrik om ziek te worden. Ik zit natuurlijk niet in de risicogroep en denk altijd: kalmte kan je redden. Ik ben geen doemdenker.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Erwin De Meyer

    Die zijn nuchter , het is misschien niet voor altijd. Lol.