Matteo Simoni gaat niet in op smeekbeden van Erik Van Looy voor ‘De Slimste Mens’: “Hij zou me beter eens een filmrol aanbieden!”

Matteo Simoni ziet een deelname aan ‘De Slimste Mens' niet zitten.
VIER/ Kristof Ghyselinck Matteo Simoni ziet een deelname aan ‘De Slimste Mens' niet zitten.
Binnenkort schittert Matteo Simoni (31) in de nieuwe VTM-reeks ‘De Bende Van Jan De Lichte’. Het liefst van al heeft hij zoveel mogelijk afwisseling, vertelt hij in Dag Allemaal. Maar een deelname aan ‘De Slimste Mens’ ziet hij niet zitten. “Ik hoef niet elke dag op het scherm te zien zijn. Dat soort dingen doe ik liever niet.”

Ohet recente Film Fest Gent werd ‘De Bende Van Jan De Lichte’, een historische fictiereeks rond het gelijknamige titelpersonage, aan het grote publiek voorgesteld. Wanneer de reeks op VTM zal worden uitgezonden, staat nog niet vast. Wel zeker is dat de reeks bol staat van de actie in spanning. Zo zien we Matteo als Jan De Lichte in aflevering één achter een paard meegesleurd worden. “Intense scènes”, blikt Matteo terug. “Ik heb een week lang elke dag m’n haar moeten wassen omdat het vol zand zat.”

Doe jij al je stunts zelf?

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eugeen Leeman

  Wie is er nu aan het smeken ??

 • Lieve Geyter

  Mensen zaag weer niet het is een gezelschapsspel ontspannend bedoeld en het gaat hier niet om Einsteins. Simone voor je fans je zou ze hiermee een plezier doen.

 • joanna van den bergh

  zie hem graag spelen ,top acteur!!

 • Jaak Pijlers

  Je moet wel kunnen acteren.

 • Chris Devlaeminck

  Dit programma is een belediging voor echt slimme mensen.