Matt Lauer beschuldigd van seksueel misbruik: vrouw vlucht met kinderen naar Amsterdam

EPA
Matt Lauer werd vorige week ontslaan nadat hij door tien (oud-)werknemers van NBC werd beschuldigd van seksuele intimidatie. Het populaire tv-anker gaf schoorvoetend toe dat de beschuldigingen gegrond zijn. Dat zorgde ervoor dat zijn echtgenote Annette Roque met hun twee jongste kinderen naar haar geboortestad Amsterdam vluchtte. 

Het koppel zou volgens meerdere bronnen al jarenlang niet meer echt samen zijn, maar wel samenblijven om Lauers imago van 'aardigste vader van Amerika' hoog te houden. Lauer zou zijn vrouw al verschillende keren bedrogen hebben. Nu Lauer zijn job bij The Today Show kwijtspeelde nadat hij seksueel overschrijdend gedrag vertoonde op de werkvloer, was voor Roque de maat vol. 

Het Nederlands ex-model besloot zich terug te trekken in Amsterdam. Daar probeert ze de media te vermijden en ze zou ook een echtscheiding aangevraagd hebben. Het koppel heeft samen drie kinderen, de jongste twee zijn meegereisd met Roque. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.