Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Mathieu Terryn van Bazart is getrouwd met zijn Marie

ShowbizzMathieu Terryn (27) is in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Marie Wynants (27). De zanger van Bazart vroeg zijn vriendin in januari 2020 ten huwelijk en vandaag was hun grote dag eindelijk aangebroken. Zo deelde Marie enkele foto’s van hun trouwdag op Instagram en ook acteur Kevin Janssens was getuige van dit bijzondere moment.

2 reacties

 • Marianne Delmulle

  2 jaar geleden
  Proficiat aan het kersverse bruidspaar !
 • Bart Vanlandeghem

  2 jaar geleden
  Proficiat! Ziet er echte liefde uit.
 1. KIJK. Niet voor gevoelige kijkers: comedian Pete Davidson steekt ijspriem in arm van David Blaine voor goocheltruc
  Play
  Celebrities

  KIJK. Niet voor gevoelige kijkers: comedian Pete Davidson steekt ijspriem in arm van David Blaine voor goochel­truc

  Een vreemd tafereel bij de goochelshow van David Blaine in Las Vegas. Blaine vraagt voor een goocheltruc de hulp van Pete Davidson en een tweede persoon uit het publiek. Op tafel staan vier bekertjes met onder een bekertje een ijspriem. “Een scherpe ijspriem”, verzekert Pete Davidson. Wanneer David Blaine niet veel later zijn twee handen op twee bekertjes slaat, houdt het publiek even z’n adem in. Maar dan moet het ergste nog komen: Davidson mag voor de gelegenheid de ijspriem door de bicepsspier van Blaine boren, tot grote ontzetting van het publiek.
 2. Goedkoop water opwarmen: doe je dat met de waterkoker, de kokendwaterkraan of het fornuis?
  Mijnenergie

  Goedkoop water opwarmen: doe je dat met de waterkoker, de kokendwa­ter­kraan of het fornuis?

  Van pasta of aardappelen koken voor een zomers slaatje tot de avond afsluiten met een ontspannend tasje thee: je kookt vaker water dan je denkt. De meesten onder ons doen dit met de waterkoker. Toch zweren sommigen bij de pan of fluitketel op het fornuis. Met de kokendwaterkraan biedt zich sinds enige tijd ook een meer trendy alternatief aan. Maar waar liggen de verbruikskosten het laagst? Mijnenergie.be maakte de berekening.