Mathieu Terryn
Volledig scherm
Mathieu Terryn © VIER

Mathieu Terryn over ‘persoonlijke hel op aarde’: “Een aantal maanden veel gefeest en gedronken, maar echt gelukkig werd ik daar niet van”

ShowbizzEen liefdesbreuk, het is nooit prettig. Voor Bazart-frontman Mathieu Terryn (26) was het zelfs z'n ‘persoonlijke hel op aarde', vertelt hij in een interview met HUMO.

0 reacties

 1. Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel
  Play
  TV
  3

  Achter de schermen van ‘Waarheid, durven of doen’: alcohol om er meer ‘schwung’ in te krijgen en desnoods blijven slapen op hotel

  Worden de opdrachten die de vier BV’s moeten doen in ‘Waarheid, durven of doen’ bedacht tijdens een dronken redactievergadering en testen zij die vooraf ook zelf uit? Weten de deelnemers vooraf aan wie ze hun hartsgeheimen zullen onthullen of niet? Dat wilde Desna wel eens weten en dus nodigde zij zichzelf uit om een opname bij te wonen. En ja, je hoeft zeker niet als BOB deel te nemen. Alcohol helpt voor de schwung en desnoods regelt de redactie wel een taxi of een hotelovernachting. En nee, dat heeft nog geen drama’s opgeleverd, enkel fijne televisie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.