Mathieu Terryn over ‘persoonlijke hel op aarde’: “Een aantal maanden veel gefeest en gedronken, maar echt gelukkig werd ik daar niet van”

Mathieu Terryn
VIER Mathieu Terryn
Een liefdesbreuk, het is nooit prettig. Voor Bazart-frontman Mathieu Terryn (26) was het zelfs z'n ‘persoonlijke hel op aarde', vertelt hij in een interview met HUMO.

Zo'n twee jaar geleden brak Mathieu Terryn (Bazart) met Justine Bourgeus (Tsar B).  Dat leidde tot een “persoonlijke hel op aarde", zegt hij in HUMO. “Ineens wist ik echt niet meer hoe de vork in de steel zat, zowel op persoonlijk vlak als met Bazart. Ik heb toen een aantal maanden veel gefeest en gedronken, vooral omdat ik mensen om me heen wilde, maar echt gelukkig werd ik daar niet van. ‘t Was door veel te praten, met vrienden en met mensen die ervoor gestudeerd hebben, dat ik uiteindelijk uit dat dal ben geklommen. Al hielp het uiteraard ook ontzettend dat ik op het juiste moment een nieuwe relatie ben begonnen, met mijn beste vriendin Marie. En inmiddels ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Ik voel me goed in m’n vel, ik doe iedere dag wat ik graag doe, en ik ben nog altijd tot over mijn oren verliefd.”

Mathieu en Marie zijn trouwens verloofd. Volgende zomer stappen ze in het huwelijksbootje, bevestigt de zanger. 

Lees het volledige interview met Mathieu in HUMO
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.