Mathieu Terryn
Volledig scherm
Mathieu Terryn © VIER

Mathieu Terryn over ‘persoonlijke hel op aarde’: “Een aantal maanden veel gefeest en gedronken, maar echt gelukkig werd ik daar niet van”

ShowbizzEen liefdesbreuk, het is nooit prettig. Voor Bazart-frontman Mathieu Terryn (26) was het zelfs z'n ‘persoonlijke hel op aarde', vertelt hij in een interview met HUMO.

 1. Mijn Beste Boek. Dianne, mama van Kobe Ilsen, schrijft seksueel misbruik van zich af: “In de leraarskamer knepen ze in mijn borsten en billen”
  PREMIUM
  Literatuur

  Mijn Beste Boek. Dianne, mama van Kobe Ilsen, schrijft seksueel misbruik van zich af: “In de leraarska­mer knepen ze in mijn borsten en billen”

  Geen traditionele Boekenbeurs dit jaar, maar met de herfstvakantie in het verschiet is dit wél de periode om aandacht te besteden aan onze auteurs én boeken. Gedurende twee weken fileert een van hen zijn eigen oeuvre en het huidige aanbod voor het Feest van het Boek, met als resultaat enkele tips voor een bezoek aan de boekenwinkel. Vandaag: Dianne Nuyts (64), de mama van Kobe Ilsen (38), die als jonge lerares slachtoffer werd van seksueel onaanvaardbaar gedrag.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land