Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels
Volledig scherm
PREMIUM
Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels © Dieter Bacquaert

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck openen hun eigen B&B: “Het is een serieus bedrag, maar we betalen netjes elk de helft af”

ShowbizzIets meer dan een jaar zijn Mathias Vergels (29) en Lynn Van den Broeck (28) samen, en ze koesteren grootse plannen: het koppel gaat bij hen thuis een B&B beginnen en ook zelf uitbaten. Binnenkort kan je dus logeren bij het ‘Thuis’-koppel, en dat in luxueuze stijl: “Er zal een sauna, een jacuzzi en een mooi ligbad in de kamer zijn”, tonen de twee aan de hand van enkele virtuele interieurfoto’s. Hoe zal de B&B er gaan uitzien? Hoe ziet de taakverdeling eruit? Wat zal het gaan kosten? En geven de twee dan hun acteercarrière op?

2 reacties

 • Betty Vranckx

  5 maanden geleden
  Veel succes. @Ibn Marouf, misschien kan je het ook zien als mensen die wil werken.
 • Ibn Marouf

  5 maanden geleden
  Ik krijg de indruk, dat wie niet meer weet van welk hout pijlen maken, nog altijd met een B&B kan beginnen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.