Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels
Volledig scherm
PREMIUM
Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels © Dieter Bacquaert

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck openen hun eigen B&B: “Het is een serieus bedrag, maar we betalen netjes elk de helft af”

ShowbizzIets meer dan een jaar zijn Mathias Vergels (29) en Lynn Van den Broeck (28) samen, en ze koesteren grootse plannen: het koppel gaat bij hen thuis een B&B beginnen en ook zelf uitbaten. Binnenkort kan je dus logeren bij het ‘Thuis’-koppel, en dat in luxueuze stijl: “Er zal een sauna, een jacuzzi en een mooi ligbad in de kamer zijn”, tonen de twee aan de hand van enkele virtuele interieurfoto’s. Hoe zal de B&B er gaan uitzien? Hoe ziet de taakverdeling eruit? Wat zal het gaan kosten? En geven de twee dan hun acteercarrière op?

3 reacties

 • Hilde Weymeersch

  7 maanden geleden
  Veel succes. Maar of het gaat lukken in deze tijden.
 • Betty Vranckx

  1 jaar geleden
  Veel succes. @Ibn Marouf, misschien kan je het ook zien als mensen die wil werken.
 • Ibn Marouf

  1 jaar geleden
  Ik krijg de indruk, dat wie niet meer weet van welk hout pijlen maken, nog altijd met een B&B kan beginnen.
 1. RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”
  PREMIUM
  TV
  3

  RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”

  Als ‘American Horror Story’-koning Ryan Murphy z’n creatieve duivels loslaat op ‘Milwaukee Cannibal’ Jeffrey Dahmer, dan zetten wij onze out of office op. En u best ook. Want met tien afleveringen van iets minder dan een uur belooft deze sinistere vertelling van de man die 17 lustmoorden op z’n geweten heeft -en er niet vies van was delen van z’n slachtoffers op te peuzelen of bij te houden op sterk water- binnen als een misselijkmakende mokerslag. Maar of deze Netflix-reeks enkel uw duistere dorst voor true crime wil lessen, of ook echt iets zegt over de falende volwassenen die een monster lieten gedijen? Dat zoekt Evelien Delgouffe in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.