Mathias Vergels.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathias Vergels. © Dieter Bacquaert

Mathias Vergels bewondert hoe jongeren omgaan met corona: “Ik weet niet of ík dat zo zou kunnen”

ShowbizzThuis’-acteur Mathias Vergels (28) heeft meegewerkt aan de twintigste verjaardag van de Dag van de Jeugdbeweging. Met ‘Radio van de Jeugdbeweging’ was er een livestream­viering die iedereen kon volgen. “Dat werd begeleid door een goede vriend van mij”, zegt Mathias, die vooral zijn respect voor de ‘coronajongeren’ wil uiten. “Er is in de journaals weinig aandacht voor het fysieke en emotionele welzijn van jongeren.”

 1. Het eerste interview van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck: “Moest ik nog 20 jaar tegen mijn goesting voortdoen?”
  PREMIUM
  Showbizz

  Het eerste interview van Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck: “Moest ik nog 20 jaar tegen mijn goesting voortdoen?”

  In ‘Thuis’ verwarmt de kijker zich aan de ontluikende romance tussen Lowie en Viv, maar in het echte leven was het vooral de ‘verboden liefde’ van acteurskoppel Mathias Vergels (26) en Lynn Van den Broeck (27) die heel wat tongen losmaakte. “Alles wordt zo zwart-wit voorgesteld”, stelt Mathias in hun eerste dubbelinterview orde op zaken. “Ik heb m’n vrouw en kind niet zomaar laten zitten.” De twee praten over het begin van hun relatie, de breuk met hun partners, de verstandhouding met Mathias’ ex Julie en hun schuldgevoel. “Op een bepaald moment ben ik gecrasht.”
 1. Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"
  Play

  Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"