Mathias Vergels
Volledig scherm
Mathias Vergels © © VRT - Ben Liguori

Mathias Vergels annuleerde optredens wegens tinnitus: “Ik hoor nu heel slecht”

ShowbizzActeur en zanger Mathias Vergels (29) zal de komende maanden niet gaan optreden. Tot eind augustus last hij op doktersvoorschrift een verplichte rustpauze in. “Omdat ik last heb van een aanhoudende toon in mijn oren”, klinkt het. “Dat maakt zingen moeilijk.”

 1. Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-nummers
  Muziek
  9

  Gert Verhulst brengt soloalbum uit met enkele vergeten ‘Studio 100'-num­mers

  Op 10 september brengt Gert Verhulst (53) zijn eerste soloalbum uit, genaamd ‘Zijn Mooiste Liedje’. De plaat is een verzameling van enkele verborgen parels uit het ‘Studio 100'-repertoire. Zo haalt de ‘Studio 100'-baas onder meer nummers van ‘Spring' en ‘Het Huis Anubis’ van onder het stof en steekt deze in een nieuw jasje. Het zijn stuk voor stuk liedjes die Gert zelf heeft geschreven.
 2. Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatiserend, krankzinnig en deprimerend”
  Celebrities
  1

  Britney Spears draagt vervanger voor vader voor: “Deze zaak is traumatise­rend, krankzin­nig en deprime­rend”

  Britney Spears (39) en haar nieuwe juridische team hebben een nieuw persoon aangedragen voor het curatorschap, dat nu wordt uitgevoerd door haar vader Jamie. Dat meldt TMZ. Haar nieuwe advocaat Mathew Rosengart zou een verzoek hebben ingediend om accountant Jason Rubin de nieuwe toezichthouder te maken. Het feit dat Britney Spears een rechtszaak moet aanspannen om ervoor te zorgen dat haar vader geen macht meer over haar kan uitoefenen, is volgens haar advocaat “traumatiserend, krankzinnig en deprimerend.”