De cast van de film (van links naar rechts): Janne Desmet, Greet Verstraete, Jurgen Delnaet, Mattias Busschaert, Mathias Sercu en Bert Dobbelaere.
Volledig scherm
De cast van de film (van links naar rechts): Janne Desmet, Greet Verstraete, Jurgen Delnaet, Mattias Busschaert, Mathias Sercu en Bert Dobbelaere. © © Foto Thomas Nolf

Mathias Sercu regisseert eerste langspeelfilm: “Een droom die uitkomt”

FilmActeur Mathias Sercu (51) gaat een eigen langspeelfilm regisseren: ‘J’aime la vie’. Het duurde maar liefst zeven jaar om het scenario te schrijven en te perfectioneren. “Na al die jaren is het eindelijk zover, hoe cool is dat”, klinkt het enthousiast.

0 reacties

 1. Angelina Jolie: “Brad Pitt wurgde één van onze kinderen en sloeg de ander in het gezicht tijdens ruzie op privéjet”
  Play
  CELEBRITIES

  Angelina Jolie: “Brad Pitt wurgde één van onze kinderen en sloeg de ander in het gezicht tijdens ruzie op privéjet”

  De vechtscheiding tussen Angelina Jolie (47) en Bad Pitt (58) laait opnieuw op. De ‘Maleficent’-actrice beweert dat haar ex-man niet alleen haar, maar ook hun kinderen mishandelde tijdens de beruchte vlucht in 2016. De vermeende mishandeling kwam aan bod in de rechtszaak die loopt over hun gezamenlijke Franse wijngaard Chateau Miraval, die ze kochten in 2008. “Onze kinderen zijn getraumatiseerd”, aldus Jolie, die naar eigen zeggen ook zelf door haar ex bij de haren werd gegrepen.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 3. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Na 'Rebel' kijken Adil El Arbi en Bilall Falah naar de toekomst: “We dromen van een musical”
  Play
  Showbits
  1

  Na 'Rebel' kijken Adil El Arbi en Bilall Falah naar de toekomst: “We dromen van een musical”

  Vanaf vandaag kan het grote publiek gaan kijken naar ‘Rebel’, de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Falah, hun meest persoonlijke project. En dat niet alleen om het jongere broertje van Adil erin meespeelt. Het gaat over Belgische jongeren die zich in Syrië aansluiten bij IS en mee gaan vechten. Een oorlogsfilm dus, maar ook een musical. En toch wel heel merkwaardige combinatie. “Dit is nog nooit eerder gedaan en het proeft naar meer. Want ooit willen we ook een echte musical regisseren”, vertellen de twee in een nieuwe Showbits.