Anthony Mackie neemt het over van Chris Evans.
Volledig scherm
Anthony Mackie neemt het over van Chris Evans. © Disney

Marvel kondigt ‘Captain America 4' aan, met nieuwe hoofdrol

FilmHet is zover, Marvel Studios heeft zopas hun nieuwste superheldenfilm aangekondigd: ‘Captain America 4'. Deze keer zal de hoofdrol echter niet gespeeld worden door Chris Evans, die de rol in de vorige 3 Captain America-films vertolkte, maar wél door Anthony Mackie. 

5 reacties

 • Bart De Groote

  3 maanden geleden
  Perfect recept voor een slechte film die zal floppen. Waarom is dit nodig? Marvel mag echt stoppen met hun politiek correct gedoe en eens wat meer respect tonen voor hun eigen tradities. En nee, dat zeg ik niet omdat de nieuwe Cap zwart is. Falcon & winter soldier vond ik echt een heel goede reeks. Maar Cap is Chris Evans en dat verander je niet zomaar.
 • Chris claes

  3 maanden geleden
  @ronny, omdat dit in de originele verhaal lijn ook zo is. Meerdere hebben het schild van cap america opgenomen waaronder falcon.
 • Jamal Bel

  3 maanden geleden
  In end game geeft cap de schild aan Falcon met de opdracht om zijn taak over te nemen . Na wat twijfel en onzekerheid doet hij het toch.,trouwens hij heeft geen superserum nodg om cap te zijn In de serie wordt dit duidelijker. Falcon deed het niet slecht in de serie en zal zijn rol heel goed spelen. Goede keuze!!
 • Ronny Cypers

  3 maanden geleden
  Waarom noemen ze de film dan niet captain Falcon? Dan is het ook duidelijk voor iedereen. En hij is dan ook gepromoveerd. Er is maar eene echte captain America en dat blijft Chris.
 • Francis potters

  3 maanden geleden
  Perfecte opvolging. Doe zo verder
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.