Marvel-actrice Florence Pugh bijt van zich af na kritiek tepelfoto’s: “Ik ben blij met al mijn gebreken”

CelebritiesDe Britse actrice Florence Pugh (26) is het beu. Ze bracht zaterdag een bezoekje aan een evenement van Valentino. Ze paradeerde in een roze jurk, die niet veel aan de verbeelding overlaat. Hierdoor kreeg ze al snel een lading kritiek over zich heen. Maar Pugh zet haar haters nu op hun plaats dankzij een uitgebreid bericht op Instagram. “Word volwassen”, klinkt het.

  1. Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilligerswerk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie
    Play
    BV

    Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilli­gers­werk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadig­heids­or­ga­ni­sa­tie

    Ex-Ketnetwrapster Charlotte Leysen, zanger Christoff, presentatrice Cath Luyten en verschillende andere BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. De organisatie maakt met hun ziekenhuisschip medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. De verschillende bekende Vlamingen doneren hun link-in-bio op Instagram aan Mercy Ships. Charlotte Leysen heeft een speciale band met de organisatie. Haar mama, Rit Borremans, ging als eerste Belgische vrijwilliger al achttien keer mee op missie.