Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Martine Jonckheere maakt haar derde rentree in ‘Familie’: “De man die me destijds heeft ontslagen, heeft toch nog gelijk gekregen”

Showbizz‘Familie’-fans schuiven deze week alvast op naar het puntje van hun stoel, want vrijdag is het zover: dan maakt Marie-Rose haar - derde - comeback in de reeks. Voor actrice Martine Jonckheere (64) oogt de toekomst daarmee na moeilijke tijden opnieuw hoopvol. Al konden noch de pandemie noch werkloosheid of financiële troubles haar huwelijksgeluk met Filip (66) bedreigen. Een dubbelgesprek over 40 jaar samenzijn, en haar woelige geschiedenis bij ‘Familie’. “Ik deed op de duur toegevingen waar ik niet gelukkig van werd.”

8 reacties

 • Hugo Hechtermans

  2 weken geleden
  Alles is blijkbaar goed om dit gedrocht (ik bedoel niet de actrice maar soap zelf) gaande te houden...
 • Johny Deketel

  2 weken geleden
  Ik heb met Martine ooit heel kort een gesprek gehad toen ik Secutity deed voor de ingang van de kleedkamers van de modellen op de Nacht van de Exclusief. Zij bood mij zelfs haar glaasje champagne aan omdat ze het erg vond dat ik daar een ganse nacht moest staan. Super lieve en aangename dame. Absoluut geen hautaine diva allures, gewoon een puur natuurlijke klasbak!
 • Dirk Willems

  2 weken geleden
  Misschien bestaat de kans ook nog dat Guido Vandenbosche zijn rentree maakt. De langstlopende soap wordt een echte soap. Tijd dat ze er een punt achter zetten .
 • jeannine truyts

  2 weken geleden
  in deze corona tijden is dit waarlijk 1 verademing (voor de 'liefhebbers') ; NONKELJEAN
 • WILLIAM ARIJS

  2 weken geleden
  Welkom terug martine. Marie roze
 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Davy Gilles is besmet met corona: “Ik ga me tien dagen opsluiten in de logeerkamer”
  Showbizz

  Davy Gilles is besmet met corona: “Ik ga me tien dagen opsluiten in de logeerka­mer”

  Tegenslag voor Romeo Davy Gilles, want net als Willy Sommers, Bart Herman en Walter Grootaers is hij besmet met het coronavirus. Met een sms'je werd hij gisterenavond op de hoogte gebracht: “Ik snap er niets van, ik heb zoveel voorzorgen genomen”, zucht Davy. Dit nieuws komt dan ook als een complete verrassing. Davy zit nu 10 dagen thuis in quarantaine terwijl dat zijn Sasha voor hem zorgt. Buiten wat spierpijn en een grieperig, koortsig gevoel vallen de symptomen voor Davy tot nu toe best mee.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je