Exclusief voor abonnees

Martine Jonckheere en haar man zijn 40 jaar samen: “Ik kan extreem gelukkig zijn, maar ook extreem ongelukkig”

Martine Jonckheere en partner Filip Moortgat.
Dieter Bacquaert Martine Jonckheere en partner Filip Moortgat.
Een traumatische jeugd, de dood van haar zus, zelf borstkanker krijgen,... Het leven heeft Martine Jonckheere (63) nog niet gespaard. Ook haar ontslag bij ‘Familie’ hakte er zwaar in. “Ik werd letterlijk en figuurlijk uitgesloten.” Gelukkig is er één positieve constante in haar leven: haar man Filip (65), met wie ze deze week veertig jaar samen is. “Ik zag het als een uitdaging om Martine het vertrouwen in mannen terug te geven”, vertelt het koppel in Story. 

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Liliane Maes

    Ik wens je een bijzonder gelukkig leven toe en vooral een goede gezondheid. Als mensen je herkennen in de supermarkt wees dan sympathiek tegen je fans en kruip dan niet weg, je bent nu eenmaal een BV! Dat doet pijn als er geen lachje af mag..