SBS
Volledig scherm
© SBS

Martien Meiland is halfblind: “Toen ik vier jaar was, heb ik een schaar in mijn oog gestoken”

ShowbizzDeze avond maakt Martien Meiland (60) z'n opwachting in ‘Viva La Feta’. Otto-Jan neemt de realityster mee de zee voor een frisse duik en merkt op dat Martien twee verschillende oogkleuren heeft. Maar daar is een goede reden voor: hij is blind aan één oog nadat hij als kind een schaar in z'n oog stak. “Ik heb een jaar in het ziekenhuis gelegen, van mij 4 tot mijn 5 jaar, en ik ben negen keer geopereerd.”

15 reacties

 • Eric Roeloffzen

  3 maanden geleden
  Wie het beter kan, aan u de beurt. Dan gaan we pas lachen. Fijne kerel, mij stoort dit niet, vrolijk en plezant.
 • Eric Aerts

  3 maanden geleden
  Maar toch met de wagen rijden?Waar is zijn dieptezicht?
 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  de Eddy Wally van Nederland .
 • Martine Leemans

  3 maanden geleden
  Ik vind de familie fantastisch. Ze zeggen alles dat er nu gefilmd wordt of niet.ze spelen geen rolletje zoals de planckaerts. De goris familie ook eerlijk niet gespeeld Sam en Kelly en hun kinderen zijn ook eerlijk en tof en spelen ook geen rolletje.
 • Paul van de velde

  3 maanden geleden
  Als we die man bezig zien verwonderd het ons dat het daar bij gebleven is. Blijf voorzichtig Martien.
 1. Wat vonden ‘Thuis’-acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfinale? "Ik was niet voorbereid op die scène”
  Play
  Showbizz
  11

  Wat vonden ‘Thuis’-ac­teurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans zelf van de seizoensfi­na­le? "Ik was niet voorbereid op die scène”

  ‘Thuis’-kijkend Vlaanderen zat gisteren op het puntje van hun stoel, want de seizoensfinale van de populairste soap van Vlaanderen zorgde letterlijk voor vonken. Na een wekenlange undercoveroperatie kwam de verhaallijn tussen Chris en Tim eindelijk tot een hoogtepunt. Acteurs Jeroen Lenaerts en Danny Timmermans blikken samen met Showbits-reporter Senne terug op ‘de spannendste seizoensfinale tot nu toe’.