Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marthe van K3 test positief op coronavirus, finale komt niet in het gedrang: “We hebben de leukste oplossing gekozen”

ShowbizzMarthe De Pillecyn van K3 heeft positief getest op het coronavirus. De finaleshow van ‘K2 zoekt K3' zou dit weekend wel gewoon doorgaan, maar dan zonder de 25-jarige Marthe. Dat wordt ons bevestigd door Studio 100.

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Maakten jongens wel kans om K3 te worden? “Als Gert écht verandering wil brengen, had hij meer kunnen doen”
  PREMIUM
  TV

  Maakten jongens wel kans om K3 te worden? “Als Gert écht verande­ring wil brengen, had hij meer kunnen doen”

  Exit Remi en Luca in ‘K2 zoekt K3’, en daarmee ook de kans dat Klaasje vervangen zal worden door een jongen. De twee waren na afloop van de halve finale teleurgesteld, net zoals vele kijkers die zich vragen stelden bij de finale selectie. “Een gemiste kans, maar ook een voorspelbaar scenario”, vindt mediaprofessor Sofie Van Bauwel (UGent). Van doorgestoken kaart is evenwel geen sprake, dixit Studio 100. “De gesprekken over alle veranderingen die een jongen met zich zou meebrengen, waren al gaande.”
 1. Danscoach Tommy zal het nieuwe K3'tje mee begeleiden: “Zelfs Hanne en Marthe hebben moeilijke momenten”
  PREMIUM
  Showbizz

  Danscoach Tommy zal het nieuwe K3'tje mee begeleiden: “Zelfs Hanne en Marthe hebben moeilijke momenten”

  Aanstaande zaterdag weten we eindelijk wie Klaasje in K3 zal opvolgen. Een jongen wordt het al zeker niét, want Remi en Luca moesten de duimen leggen in de halve finale. K3-choreograaf Tommy Gryson (35), die het nieuwe groepslid alle pasjes moet aanleren, hoopte nochtans stiekem op verandering. De coach vertelt in een uitgebreid gesprek over z’n favorieten, het harde werk bij de groep en z'n relatie met achtergronddanser Bart. “Toen ik tien jaar geleden deelnam aan ‘So You Think You Can Dance’, kreeg ik het advies om mijn geaardheid te verzwijgen.”
 2. Luca en Amy werden beste vrienden door ‘K2 zoekt K3’: “We hebben het ongelijk van de haters intussen wel bewezen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Luca en Amy werden beste vrienden door ‘K2 zoekt K3’: “We hebben het ongelijk van de haters intussen wel bewezen”

  Zij klonk te vals. Hij is te groot en — zo wordt beweerd — té geliefd door Gordon. Amy Courtens (25) en Luca Diez (21) kregen de voorbije weken flink wat kritiek in de zoektocht naar een nieuwe K3’tje. Maar achter de schermen ontstond een innige vriendschap. Een gesprek over hun sterke band, frustrerende jurycommentaren en omgaan met roddels en kritiek. “Gordon valt op mannen en ik ook, maar dat impliceert toch niets?”