Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Marthe van K3 test positief op coronavirus, finale komt niet in het gedrang: “We hebben de leukste oplossing gekozen”

ShowbizzMarthe De Pillecyn van K3 heeft positief getest op het coronavirus. De finaleshow van ‘K2 zoekt K3' zou dit weekend wel gewoon doorgaan, maar dan zonder de 25-jarige Marthe. Dat wordt ons bevestigd door Studio 100.

 1. Witloof leren eten, zonnecrème smeren en zijn we allemaal racistisch? Dit was ‘Ze Zeggen Dat’
  TV
  1

  Witloof leren eten, zonnecrème smeren en zijn we allemaal racistisch? Dit was ‘Ze Zeggen Dat’

  In ‘Ze Zeggen Dat’ testte Dina of het klopt dat je echt alles kan leren eten. Op haar bord: kaas. Iets waar Dina spontaan van moet kokhalzen. “Als kind lustte ik al geen kaas en nu nog steeds niet. Ik vind dat kaas een zure geur heeft.” Daarnaast onderzoeken Andy en Dina ook of iedereen racistisch is en of zonnepanelen met een digitale teller niet meer rendabel zijn. En voor dat laatste experiment krijgen ze hulp uit onverwachte hoek: Pat Krimson en Loredana komen een feestje bouwen.
 2. Maakten jongens wel kans om K3 te worden? “Als Gert écht verandering wil brengen, had hij meer kunnen doen”
  PREMIUM
  TV

  Maakten jongens wel kans om K3 te worden? “Als Gert écht verande­ring wil brengen, had hij meer kunnen doen”

  Exit Remi en Luca in ‘K2 zoekt K3’, en daarmee ook de kans dat Klaasje vervangen zal worden door een jongen. De twee waren na afloop van de halve finale teleurgesteld, net zoals vele kijkers die zich vragen stelden bij de finale selectie. “Een gemiste kans, maar ook een voorspelbaar scenario”, vindt mediaprofessor Sofie Van Bauwel (UGent). Van doorgestoken kaart is evenwel geen sprake, dixit Studio 100. “De gesprekken over alle veranderingen die een jongen met zich zou meebrengen, waren al gaande.”
 3. Luca en Amy werden beste vrienden door ‘K2 zoekt K3’: “We hebben het ongelijk van de haters intussen wel bewezen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Luca en Amy werden beste vrienden door ‘K2 zoekt K3’: “We hebben het ongelijk van de haters intussen wel bewezen”

  Zij klonk te vals. Hij is te groot en — zo wordt beweerd — té geliefd door Gordon. Amy Courtens (25) en Luca Diez (21) kregen de voorbije weken flink wat kritiek in de zoektocht naar een nieuwe K3’tje. Maar achter de schermen ontstond een innige vriendschap. Een gesprek over hun sterke band, frustrerende jurycommentaren en omgaan met roddels en kritiek. “Gordon valt op mannen en ik ook, maar dat impliceert toch niets?”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.