Marthe praat over de breuk met Viktor: “Wenen in de loge, maar de show moest doorgaan”

Instagram
Marthe was twee jaar lang de vriendin van Viktor Verhulst, tot het koppel in augustus van dit jaar hun breuk aankondigde via sociale media. Ze besloten dat het beter was om elk hun eigen weg te gaan. "Een beslissing waar ik nog steeds achter sta", laat Marthe nu weten.

"Viktor en ik hebben die beslissing samen genomen omdat we er allebei van overtuigd waren dat het de beste keuze was", zegt Marthe. "Niettemin deed het pijn, hoor, aan beide kanten. Maar we hebben het samen verwerkt door er veel over te praten, met elkaar en met anderen", vertelt ze. "Weten dat het de beste keuze is, maakt dat je het toch iets beter kunt loslaten."

Hulp van Klaasje en Hanne

Ook een drukke agenda bleek te helpen. "Het geluk aan deze job is dat je constant met vrolijke mensen in contact komt. En die propvolle agenda zorgde voor voldoende afleiding." Marthe kon in elk geval rekenen op de steun van Hanne en Klaasje. "Op zulke momenten hebben we oprecht héél veel aan elkaar. Ik haal daar ook veel energie uit, want op het podium moesten de shows natuurlijk wel gewoon doorgaan. Ik moest een klik maken in mijn hoofd, maar bijna niemand heeft er iets van gemerkt. Alleen in mijn loge heb ik wel een paar keer zitten wenen."

Het feit dat ze Viktor, als zoon van de grote baas van Studio 100, nog wel vaak ziet, deert Marthe niet. "We zitten in hetzelfde wereldje. We hebben bijvoorbeeld samen op de boot bij Gert (voor 'Gert Late Night', red.) gezeten. Dat was totaal geen probleem. We hebben veel respect voor elkaar en kunnen nog steeds door dezelfde deur. Daar ben ik heel blij om. We hebben samen mooie dingen meegemaakt en zijn uit elkaar gegaan als keigoede vrienden. We hebben veel van elkaar geleerd en dat neem ik sowieso mee in mijn rugzak. Niet alles is dus kapot. En dat maakt wel dat ik nu gelukkig ben."
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jennifer Berth

  Gaat dat nu eens op houden met dat verzonnen verhaal over gert enz Marthe was op recht verliefd op hem en voor het geld deed ze het niet, ze is eentje van k3 en ik veronderstel dat dat wel zeer goed betaald word! Hanne en klaasje hebben allebei een vriend.. denk eerst 2x voor je iets schrijft !

 • Gustaaf Van Zolder

  Marthe check ✔️, nog 2 te gaan Victor...

 • Jos Dupont

  Ocharme , weer leuke zever voor de boekskes

 • Josephina de Beukelaer

  Ik leef met jullie mee en jij bent wel mooi en de moeite waard laat de pessimisten maar zeggen zulke mensen zijn zelf niet gelukkig daarom vernederen ze een ander om zichzelf beter te voelen dus kop op en ga jullie weg veel geluk voor jullie beiden

 • Roland De Smedt

  Er komen wellicht betere keuzes want meestal valt de appel niet ver van de boom.