Marnix Peeters.
Volledig scherm
Marnix Peeters.

Marnix Peeters draagt z'n nieuwe boek op aan Roger Vangheluwe: “Hopelijk stuurt hij een bedankbriefje”

ShowbizzEen pastoor die na een leven vol ontucht en misbruik in de hel belandt. Ziedaar, de korte samenvatting van het nieuwste boek van Marnix Peeters (57). Inspiratie voor ‘Komt een priester bij Beëlzebub’ vond de auteur bij niemand minder dan Roger Vangheluwe. Verder staat Peeters in dit gesprek ook stil bij z'n verleden als misdienaar, en beschrijft hij hoe de hel er voor hem uitziet. “Ik geniet ervan om af en toe eens een elektrische step omver te duwen.”

0 reacties

 1. Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich:”10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”
  Play
  Showbizz

  Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich:”10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”

  Een erg zonnige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ vanavond, de koppels zijn allemaal samen op huwelijksreis in het Turkse Bodrum. Ze ontdekken het prachtige resort en genieten van elkaar gezelschap. Maar er is ook ruimte voor de eerste openhartige gesprekken. Zo praten Brecht en Dziubi tijdens een diner voor het eerst over hun coming out. Vooral Dziubi kreeg het in zijn jeugd zwaar te verduren. Hij werd zwaar gepest en was zelfs het slachtoffer van gaybashing. Samen met Jarne van Showbits blikt hij al vooruit op de aflevering van straks. Hij vertelt onder meer over de zware pesterijen op de middelbare school. “10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”, vertelt hij trots in een nieuwe Showbits.
 2. Verrassing van formaat: Ed Sheeran verschijnt als special guest op Oktoberfest, in lederhosen
  Play
  Celebrities

  Verrassing van formaat: Ed Sheeran verschijnt als special guest op Oktober­fest, in lederhosen

  Ed Sheeran trok zijn mooiste lederhosen aan voor het Frankfurter Oktoberfest. In de Duitste stad kan je genieten van het grootste volks- en bierfeest van over de hele wereld. Daarbovenop zorgde de organisatie voor een verrassing van formaat: niemand minder dan Ed Sheeran paradeerde als special guest. Volledig in thema zong hij zijn eigen nummers, maar ook covers waaronder ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson en ‘Everybody’ van Backstreet Boys.