Marjolein van 'Blind getrouwd': "Ik ben van mijn roze wolk gevallen"

Marjolein en Mike.
VTM Marjolein en Mike.
Wie had dít zien aankomen? Mike (39) en Marjolein (36) leken op weg om hét succesverhaal te worden van ‘Blind Getrouwd’. Maar plots: barsten in het sprookje. "Die eerste dag was alles fantástisch", doet Marjolein haar relaas in Dag Allemaal. "En dan komt de realiteit..."

Liefde op het eerste gezicht, en nog geen klein beetje. Dat was het beeld dat Vlaanderen kreeg van Mike en Marjolein. Nog maar pas ‘blind getrouwd’, maar meteen al stapelverliefd. Lachend, kussend, en hand in hand hun toekomst tegemoet. Maar wat blijft er nog over van die vurige start, nu blijkt dat Mike en Marjolein op heel wat vlakken totaal anders in het leven staan... Was het sprookje te mooi om waar te zijn? "Noem het maar een terugval na die blitzstart", zegt Marjolein, die eerst nog eens terugblikt op die veelbelovende eerste dagen.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gertje Harley

  Zij nam het volgens mij van in het begin niet al te serieeus, bij elke opmerking van de Mike volgde van haar een belachelijk sarcastisch lachje, serieeus ....lacht met alles, hoe irritant man ..... zo iemand kan je toch niet serieeus nemen, schuiven die madam van t stad Mike voor het te laat is!

 • Mustafa Weinbaum

  "Hij staat anders in het leven"... Dat vertaalt zich vooral in: "niet rijk genoeg".

 • Juliette Francois

  Jaja... Dikke show en opgezet spel.

 • isabel da silva

  Destijds zou het bij " Jambers " geklonken hebben als : Wie zijn zij ? Wat voert hen deze weg op ? Etc.... Sensatietelevisie ten top . ziek in hetzelfde bed als " Temptation " Gelukkig staat er een "uit" knop aan mijn TV .

 • Anne Kastelijns

  Eerst stort ze zich met volle overgave op die gast en gedraagt ze zich als "jij bent de man van mijn leven" en dan opeens is zulke simpele vraag een reden om volledig om te slaan. En dat is dan personal coach?