Exclusief voor abonnees

Marijke liet een tattoo zetten van haar idool en ‘hartsvriend’ Steve Tielens: “Zonder Steve was ik er vandaag niet meer geweest”

Kristof Ghyselinck
Waar Vlaamse zangers op de planken staan, daar vind je fans. En superfans, die naar elk optreden van 'hun' held gaan kijken en na het concert uitgebreid met hun idool verbroederen. De hartverwarmende verhalen die daaruit voortvloeien, deelt Dag Allemaal in de rubriek ‘Superfans’.

Haar appartement is een Steve Tielens-museum. Tot in de slaapkamer toe is hij aanwezig. Haar vriend Sven heeft het er soms lastig mee, maar voor superfan Marijke Kelders (42) is haar vriendschap met de zanger heilig. “Als ik met een probleem zit, kan ik Steve altijd een ­berichtje sturen”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.