Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinterklaasshow’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”

ShowbizzEen verrassing van formaat voor alle K3-fans. Tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis werd plots duidelijk dat niemand minder dan Marie Verhulst (27) de meidengroep dit weekend vervolledigt. Onlangs raakte bekend dat ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede tijdelijk de fakkel overneemt van K3'tje Hanne Verbruggen - die net mama werd -, maar die vervanging geldt enkel voor Nederland.

47 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Een hele eer? Bah! Een keuze die niet gemaakt werd op basis van talent maar enkel en alleen op basis van haar achternaam! Zeg nu zelf, anders was er van dat kind toch geen sprake? Zoals haar zijn er geen dertien maar elfendertig in een dozijn.
 • Annelies Rigolle

  2 maanden geleden
  Marie deed het super! Al vond ik het personelijk wat “raar”… ze zongen ‘Vleugels, met 2 en vond het super goed! Dus van mij mocht ‘Waterval’ ook gewoon Julia & Marthe zijn.
 • Marina Sempels

  2 maanden geleden
  Super goed gedaan Marie je was een waardige vervangster voor Hanne . De reactie in de zaal was enorm geweldig heb er zo van genoten
 • Gratienne D´Hondt

  2 maanden geleden
  Waarom niet
 • Jan hertogs

  2 maanden geleden
  Lief meiske maar ze heeft het niet.
 1. Zwangere Hanne van K3 krijgt na Diede nóg een vervangster: “De Grote Sinterklaasshow zal een hele grote verrassing worden”
  Showbizz

  Zwangere Hanne van K3 krijgt na Diede nóg een vervang­ster: “De Grote Sinter­klaas­show zal een hele grote verrassing worden”

  Studio 100 blijft stunten. Kondigde het bedrijf een week geleden aan dat ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel (22) de zwangere Hanne Verbruggen (28) zou vervangen tijdens de K3-shows in Nederland, is het vandaag wéér van dat. “Bij De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis volgende maand krijgen we assistentie, maar het zal niét Diede zijn”, vertellen Marthe De Pillecyn (26) en Julia Boschman (20). “Wie dan wel? Het wordt een grote verrassing tijdens ons optreden zelf.”
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.