Marie Verhulst vertelt in Primo over de goede band met broer Viktor.
Volledig scherm
PREMIUM
Marie Verhulst vertelt in Primo over de goede band met broer Viktor. © Kristof Ghyselinck

Marie Verhulst: “Mijn vader heeft 30 jaar keihard gewerkt en nooit tijd genomen voor zichzelf. Viktor en ik deden hetzelfde voor corona”

ShowbizzDe Verhulstjes zijn tijdens de coronapandemie nog dichter naar elkaar toegegroeid, en ook de band tussen Marie Verhulst (25) en broer Viktor (26) is hechter dan ooit. “Tot zes jaar geleden maakten we heel veel ruzie, maar nu zijn we elkaars beste vrienden”, lacht de dochter van Gert (53). Verder vertelt ze ook over haar toekomstplannen, haar relatie met Jef en de vooroordelen waar ze mee te maken krijgt. “Als een zoon de bakkerij van zijn vader overneemt, dan stelt zich daar toch ook niemand vragen bij?”

32 reacties

 • PETER GEERTS

  5 maanden geleden
  Genoten van de reeks, schitterend
 • Karen Masscho

  5 maanden geleden
  Of het allemaal zo is gelijk op tv getoont wordt nee wellicht niet Maar dit is net de reden waarom er zoveel kijkers zijn. Want geef toe wie zit er nu op ne hoop miserie te wachten dus ik vond het top Fijn relaxen op een donderdagavond was leuk om mijn weekend te starten zo
 • Rik Hofman

  5 maanden geleden
  ik heb Gert nog weten presenteren op het radio en tv salon op de heizel op de stand van Panasonic als ik me niet vergis. Die man is van nul begonnen, en is ver gekomen. Het is hem gegund.
 • Carmen De Gussem

  5 maanden geleden
  Gert heeft het dubbel en dik verdiend en was alom tegenwoordig ,winter en zomer en had dus zeker niet veel vrije tijd.Het is toch normaal dat je kinderen mee genieten als je rijk bent en bovendien zijn ze volgens mij lief en zeker geen kinderen met kapsones.
 • Didi Bellens

  5 maanden geleden
  Als jullie denken dat dit het echte leven is van de familie Verhulst, daar geloof ik niets van. Uiteraard kunnen ze veel lachen enz, want ze hebben het geld om alles door een ander te laten doen, te kopen wat ze willen zonder naar de prijs te kijken enz. meer voordelen dan nadelen, en of ze echt zo sympathiek zijn dat ze daar laten zien dat wil ik wel eens zien. Durf wedden dat ze hun 'Fans' toch niet zo tof behandelen.
 1. RECENSIE. ‘De Verhulstjes’: “Volgende keer graag wat meer peper en zout”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘De Verhulst­jes’: “Volgende keer graag wat meer peper en zout”

  Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier z’n mening in ‘Gezien’. Vandaag: ‘De Verhulstjes’, een docusoap à la ‘De Pfaffs’ waarin Gert Verhulst en gezin worden gevolgd in hun doordeweekse doen. Geen slechte poging, al mankeerde er tijdens de eerste aflevering nog wat peper en zout: “We zagen hoe Gert in z’n bed lag te sudderen. Een sudoku invulde. Zich afvroeg of er nog krabsalade in huis was. En deed alsof hij zich ergerde aan alles.”