Exclusief voor abonnees

Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson: "Ik dacht dat papa een grapje maakte"

BELGA
'Mwoah seg hé, Marie.' Vlaanderens bekendste hond luistert voortaan naar Marie Verhulst (24), de dochter van zijn grote baas, Gert (51). De troonsoverdracht is rond, na anderhalf jaar van geheimhouding. "Op een gewone familieavond kwam de vraag. Ik dacht dat papa een grapje maakte", zegt Marie. "Zij was mijn eerste keuze. Ik heb 500% vertrouwen in mijn dochter", aldus Gert.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean Emare

  Ze gaat dat prima doen.. Geknipt, kent de knepen van het vak door vaderlief. En eerlijk gezegd.. niet meer dan normaal dat het een jonge vrouw is. Anders krijg je het kopie-gevoel. We kijken er naar uit!

 • Frank De Witte

  Natuurlijk blijft de poen in de familie, lijkt mij toch doodnormaal, je zou dom moeten zijn om iets waar je jaren aan gewerkt hebt uit handen te geven aan een vreemde. Ik zou juist hetzelfde doen.

 • Daniel Wouters

  Logische redenering,dit is een familiebedrijf,je houd je kroonjuwelen in eigen handen,al ben ik geen fan van Gert,het is een Vlaams bedrijf om trots op te zijn.

 • Serge Aernoudt

  Ik denk niet dat papa veel grapjes uithaalt.

 • robert dumortier

  Als je goed luistert naar je begeleider zal u er zeker komen en de sjouw van het programma stelen. e oortjes goed de kost geven !