Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Marie Verhulst is het nieuwe baasje van Samson: "Ik dacht dat papa een grapje maakte"

Showbizz'Mwoah seg hé, Marie.' Vlaanderens bekendste hond luistert voortaan naar Marie Verhulst (24), de dochter van zijn grote baas, Gert (51). De troonsoverdracht is rond, na anderhalf jaar van geheimhouding. "Op een gewone familieavond kwam de vraag. Ik dacht dat papa een grapje maakte", zegt Marie. "Zij was mijn eerste keuze. Ik heb 500% vertrouwen in mijn dochter", aldus Gert.

6 reacties

 • Jean Emare

  1 jaar geleden
  Ze gaat dat prima doen.. Geknipt, kent de knepen van het vak door vaderlief. En eerlijk gezegd.. niet meer dan normaal dat het een jonge vrouw is. Anders krijg je het kopie-gevoel. We kijken er naar uit!
 • Frank De Witte

  1 jaar geleden
  Natuurlijk blijft de poen in de familie, lijkt mij toch doodnormaal, je zou dom moeten zijn om iets waar je jaren aan gewerkt hebt uit handen te geven aan een vreemde. Ik zou juist hetzelfde doen.
 • Daniel Wouters

  1 jaar geleden
  Logische redenering,dit is een familiebedrijf,je houd je kroonjuwelen in eigen handen,al ben ik geen fan van Gert,het is een Vlaams bedrijf om trots op te zijn.
 • Serge Aernoudt

  1 jaar geleden
  Ik denk niet dat papa veel grapjes uithaalt.
 • robert dumortier

  1 jaar geleden
  Als je goed luistert naar je begeleider zal u er zeker komen en de sjouw van het programma stelen. e oortjes goed de kost geven !
 1. 'Big Brother'-kandidate Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht: kijkers verontwaardigd over trage ingrijpen productie
  TV

  Jill onwel naar het ziekenhuis gebracht in 'Big Brother': kijkers verontwaar­digd over trage ingrijpen productie

  Een beangstigend moment in ‘Big Brother’ vannacht. Rond half drie ‘s nachts liep het mis met bewoonster Jill, die onwel werd op het toilet. Rond half vijf werd ze uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar ze intussen aan de beterhand zou zijn. Maar de responstijd was veel te lang, menen sommige kijkers. Ondertussen hebben zender VIER én Jill zelf op het gebeuren gereageerd. “Toen de klachten erger leken te worden is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie.”
 1. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show

 2. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips