Exclusief voor abonnees

Marianne uit ‘Thuis’ en ex-Pierrot uit ‘Familie’ samen in IJsland: “Vriendschap heeft niets met leeftijd te maken, wel met golflengte”

Leah Thys en Guillaume Devos
Dieter Bacquaert Leah Thys en Guillaume Devos
Zij is er 74, maar is nog altijd een sterkhouder van ‘Thuis’. Nog niet zo lang geleden werd ze door de kijkers zelfs verkozen als populairste actrice uit de reeks. Hij is 37, kende zijn doorbraak als Pierrot in de concurrerende serie ‘Familie’, was daarna te zien in ‘Steracteur, Sterartiest’ en scoort nu ook als zanger. Op het eerste gezicht lijkt niets Leah Thys en Guillaume Devos met elkaar te verbinden. En toch: de ex-leerling draagt zijn vroegere lerares op handen. ‘Ja, we zijn echte vrienden geworden’, zeggen ze in koor. Toen Leah onlangs besliste om in IJsland twee van haar vroegere leerlingen te gaan opzoeken, was Guillaume de eerste die ze meevroeg. Na enige aarzeling, omwille van het klimaat, zei hij toch toe. Primo reisde met hen mee.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nuReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.