Margriet Hermans
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet Hermans © Kristof Ghyselinck

Margriet Hermans rouwt om de dood van haar broer: “Zonder de coronacrisis was Jan er misschien nog geweest”

Showbizz“Op een paar seconden was het afgelopen. Ik was drie dagen ervoor nog bij hem langsgeweest.” De coronacrisis heeft er diep ingehakt bij Margriet Hermans (65). Twee weken geleden verloor ze haar broer, wat zonder de lockdown misschien vermeden had kunnen worden. In een gesprek met Dag Allemaal vertelt ze over de band met haar familie, de moeilijke financiële situatie van dochter Celien en onze ‘lange-tenenmaatschappij’. “Als ik een klacht had moeten indienen telkens iemand een grap maakte over mijn gewicht...” 

7 reacties

 • Godelieve Moens

  1 jaar geleden
  Veel sterkte Magriet
 • Anne JACOBS

  1 jaar geleden
  Veel sterkte toegewenst Margriet.
 • Leen Cools

  1 jaar geleden
  enorm veel sterkte, Margriet...oprecht medeleven bij het overlijden van je broer, Jan
 • Jan Rottiers

  1 jaar geleden
  Sterke madam deze Margriet ! Innige deelneming aan heel de familie.
 • Felix Strackx

  1 jaar geleden
  Margriet is een vrouw met gezond verstand. Cordon sanitaire bestond voor haar niet, ze was vriendelijk met iedereen, ook met mensen van andere partijen. Ik heb haar als collega erg geapprecieerd.
 1. Vastgoedtips van Celien Deloof & Eveline Hoste: “Het is geen goed idee om je huis aan een hogere prijs te koop te zetten”
  PREMIUM
  Showbizz

  Vastgoed­tips van Celien Deloof & Eveline Hoste: “Het is geen goed idee om je huis aan een hogere prijs te koop te zetten”

  Celien Deloof (27) en Eveline Hoste (38) hebben meer dan één ding gemeen. De dochter van Margriet Hermans en de ex-Miss Belgian Beauty zijn allebei vastgoedmakelaars met een lange staat van dienst, die bovendien allebei al schitterden in ‘Huizenjagers’. Daarnaast hebben ze beide ook hun gevecht met de weegschaal gewonnen. Eveline en Celien zijn respectievelijk 14 en 46 kilo afgevallen. Nu Batibouw dit weekend zijn deuren opent, geven de vastgoedcoryfeeën in PRIMO enkele tips voor wie een huis wil kopen of verkopen.