Margriet Hermans
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet Hermans © Kristof Ghyselinck

Margriet Hermans rouwt om de dood van haar broer: “Zonder de coronacrisis was Jan er misschien nog geweest”

Showbizz“Op een paar seconden was het afgelopen. Ik was drie dagen ervoor nog bij hem langsgeweest.” De coronacrisis heeft er diep ingehakt bij Margriet Hermans (65). Twee weken geleden verloor ze haar broer, wat zonder de lockdown misschien vermeden had kunnen worden. In een gesprek met Dag Allemaal vertelt ze over de band met haar familie, de moeilijke financiële situatie van dochter Celien en onze ‘lange-tenenmaatschappij’. “Als ik een klacht had moeten indienen telkens iemand een grap maakte over mijn gewicht...” 

7 reacties

 • Godelieve Moens

  3 jaar geleden
  Veel sterkte Magriet
 • Anne JACOBS

  3 jaar geleden
  Veel sterkte toegewenst Margriet.
 • Leen Cools

  3 jaar geleden
  enorm veel sterkte, Margriet...oprecht medeleven bij het overlijden van je broer, Jan
 • Jan Rottiers

  3 jaar geleden
  Sterke madam deze Margriet ! Innige deelneming aan heel de familie.
 • Felix Strackx

  3 jaar geleden
  Margriet is een vrouw met gezond verstand. Cordon sanitaire bestond voor haar niet, ze was vriendelijk met iedereen, ook met mensen van andere partijen. Ik heb haar als collega erg geapprecieerd.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. GEZIEN? ‘Boris’: “Achter de stugste snor van Vlaanderen schuilt een schoon mens”
  PREMIUM
  TV
  1

  GEZIEN? ‘Boris’: “Achter de stugste snor van Vlaanderen schuilt een schoon mens”

  De minst emotionele tv-figuur levert een van de ontroerendste docureeksen van het jaar af. In ‘Boris’ onderneemt Jeroom (45) de reis die z'n broer had willen maken vooraleer hij op z'n 24ste stierf aan kanker. Dat doet hij in het gezelschap van Jonas Geirnaert (40), Bockie De Repper (38) en de urne waarin de assen van Boris rusten. Het Play4-programma, waarvan de eerste aflevering al te zien is op Streamz, is echter veel meer dan een realityreeks over een tragisch verlies.