Margriet Hermans
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet Hermans © Kristof Ghyselinck

Margriet Hermans herstelt van coronabesmetting: "Ik weet niet wat er gebeurd zou zijn als ik niet geprikt was"

ShowbizzPech voor Margriet Hermans (67) en haar echtgenoot Frank: ze raakten besmet met het coronavirus. “Mijn reuk- en smaakzin was helemaal weg. En ik eet zo graag”, klinkt het. “Ik ben nog nooit zo moe geweest.” Ze vertelt over een paradijselijke reis die in het water viel en over hoe ze deze moeilijke coronaperiode doorkomt. “Een spaarpotje is nog geen oorlogkas, hé.”

 1. Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofelijke klootzak”
  Showbizz
  5

  Johnny de Mol neemt het op voor z’n tante Linda: “Jeroen Rietbergen is een ongelofe­lij­ke klootzak”

  Johnny de Mol (43) heeft Jeroen Rietbergen (50), de intussen ex-vriend van z’n tante Linda (57), “een ongelofelijke klootzak” genoemd. Die uitspraak kwam er nadat Rietbergen heeft toegegeven dat hij seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij ‘The Voice of Holland’. “Het is een lul-de-behanger (Nederlands woord voor een stommeling, red.). Maar tegelijkertijd moet ik ook zeggen dat we van hem houden”, zei hij geëmotioneerd in z’n talkshow ‘HLF8'.
 2. Kanye West aanwezig op verjaardagsfeest van zijn dochter, dankzij Travis Scott
  Celebrities

  Kanye West aanwezig op verjaar­dags­feest van zijn dochter, dankzij Travis Scott

  Kanye (44) strikes again. Afgelopen weekend haalde hij nog stevig uit naar zijn ex Kim Kardashian (41) en insinueerde hij in een interview dat zij hem weghoudt van hun kinderen. Maar zaterdag was hij wel degelijk aanwezig op het verjaardagsfeestje van hun dochter Chicago (4), al was dat niet dankzij Kim. Het was rapper Travis Scott, die samen is met de zus van Kim, Kylie Jenner, die hem het adres en uur van het feestje had doorgestuurd.