Huwelijksfoto van Marco en Leontine Borsato op 22 mei 1998.
Volledig scherm
PREMIUM
Huwelijksfoto van Marco en Leontine Borsato op 22 mei 1998. © anp

Marco en Leontine Borsato blijven jaar na scheiding toch ‘een eenheid’: “We laten de vorm los”

ShowbizzHet leek een droomhuwelijk, een sprookje dat zelfs de heftigste stormen (lees: affaires) kon overleven. Maar precies een jaar geleden kondigden Marco Borsato (54) en Leontine Ruiters (53) aan toch te gaan scheiden. Zo gaat het nu met de twee.

2 reacties

 • gerda Beynen

  2 maanden geleden
  MARCO kijk voorruit niet de knapste vrouwen zijn de liefste , ok je had een knap ding maar er zijn er zovelen, laat u niet gaan je muziek is Super we wachten vol ongeduld op je volgend nr. Leontine ook jij moet verder je had een knappe man met geweldige stem elke man doet wel is dom maar vergeven is een gave en die heb je niet gebruikt spijtig maar wens je veel geluk toe.
 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Gedaan is gedaan , want zo'n scheefpoeper zou ik ook niet als man willen hebben. Des ondanks zijn rijkdom en of bekendheid . Zo'n mooie knappe vrouw hebben en dan nog niet kontent zijn .
 1. Rachel Hazes over de stukgelopen relatie van André en Monique: “Heel moeilijk voor mij dat mijn zoon maar 20 was en zij al 37”
  Showbizz
  2

  Rachel Hazes over de stukgelo­pen relatie van André en Monique: “Heel moeilijk voor mij dat mijn zoon maar 20 was en zij al 37”

  André Hazes senior zou dit jaar 70 worden en ter ere daarvan komt een nieuwe documentaire uit: ‘Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes’. Zijn vrouw Rachel (51) licht nu in een interview al een tipje van de sluier op. Ze vertelt ook over de breuk van haar zoon André (27) en Monique (43). “Eigenlijk heb ik geen recht om te praten.”
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers