Marco en Leontine.
Volledig scherm
Marco en Leontine. © Brunopress

Marco Borsato wenst Leontine een fijne Moederdag: “We zijn nog steeds één gezin”

ShowbizzMarco Borsato (54) heeft vandaag op Moederdag zijn liefde voor zijn ex-vrouw Leontine (53) en zijn gezin uitgesproken. In een post op Instagram wenst de zanger Leontine een fijne Moederdag en schrijft hij dat ze nog steeds ‘één gezin zijn’.

  1. Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”
    Muziek
    5

    Netsky reageert teleurge­steld nu Tomorrow­land niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisa­tie en artiesten”

    Gisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.