Eén
Volledig scherm
© Eén

Marco Borsato in het gips na val met mountainbike

ShowbizzMarco Borsato (54) is van zijn mountainbike gevallen en heeft daardoor een scheurtje in zijn arm opgelopen. Dat laat zijn management na berichtgeving van RTL Boulevard. De Nederlandse zanger zit momenteel in het gips.

 1. Muziektalent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022
  Muziek

  Muziekta­lent van eigen bodem: dit zijn de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2022

  Fien Germijns en Rik De Bruycker maakten maandag op Studio Brussel de negen finalisten bekend van De Nieuwe Lichting 2022, de jaarlijkse zoektocht van de radiozender naar nieuw muziektalent. Uit bijna 800 inzendingen werden ze geselecteerd door de muziekredactie van de Studio Brussel en een professionele jury. Luisteraars hebben vanaf nu een week lang de tijd om voor hun drie favorieten te stemmen. Wie uiteindelijk wint, wordt op maandag 31 januari tussen 17 en 18 uur bekendgemaakt.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.