Eén
Volledig scherm
© Eén

Marco Borsato in het gips na val met mountainbike

ShowbizzMarco Borsato (54) is van zijn mountainbike gevallen en heeft daardoor een scheurtje in zijn arm opgelopen. Dat laat zijn management na berichtgeving van RTL Boulevard. De Nederlandse zanger zit momenteel in het gips.

 1. “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’
  Play
  Showbits
  7

  “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’

  Gisterenavond vond het gala van ‘De Gouden Schoen’ plaats. Een sportevenement met veel bekende gezichten, zowel uit de sportwereld als de showbizzwereld. Onze reporter ging mee om de ‘glitter and glamour’ op te snuiven en was zelfs aanwezig op de afterparty. Maar hoe zit dat nu precies met die fameuze afterparty? Ontdek wat de BV’s er zelf van vonden in deze Showbits.
 2. MEDIAWATCHERS. “‘FC De Kampioenen’, het is een zegen en een vloek”

  MEDIAWAT­CHERS. “‘FC De Kampioenen’, het is een zegen en een vloek”

  Een nieuwe actrice in Familie en meteen een FC De Kampioenen-klepper. “Loes zal een heel andere look hebben in Familie, maar ze zal vooral haar stem moeten aanpassen” zegt Mark Coenegracht in de media podcast ‘De Mediawatchers’. Samen met Desna Lespinoy en presentator Robin Vissenaekens bespreken ze elke donderdag de tv en radio actualiteit. Ook het gesprek met Koningin Mathilde komt aan bod. “Het paleis heeft deze kans gemist om haar wat menselijker te maken”.
 3. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.