Marco Borsato en Leontine zijn weer samen: “We hebben verkering!”

ShowbizzMarco Borsato (54) en zijn Leontine (53) zijn weer samen. Dat goede nieuws onthulde hij vanochtend bij Joe. Daar vroegen ze hem op de man af hoe het zat met zijn relatie. “We doen het nog voorzichtig aan.” 

9 reacties

 • Marina Verhofsté

  1 maand geleden
  En tracht nu voor eens en voor altijd je manieren te houden, lees trouw te zijn of je zou op je oude dag wel eens eenzaam en alleen kunnen eindigen.
 • Sylvia van Gastel

  1 maand geleden
  Een kans geven ja . Maar vaak leren ze het niet af en gaan ze mettertijd opnieuw . Ze houden wel van hun partner en willen de stabiliteit niet kwijt wat ze hebben . En ze zoeken toch vaak spanning . Dat blijft vaak . Als je daar tegen kunt dat is ieder voor zich . Tja en als het alleen erom gaat dat het is ik weet wat ik heb maar geen liefde dan houdt de partner het niet vol al houdt die er wel van houdt .
 • carolien bellis

  1 maand geleden
  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Marco en Leontine weer een mooi leven kunnen hebben. Het is heb van harte gegund!
 • Maurice Van der Leene

  1 maand geleden
  Dat is het probleem tegenwoordig er kan niets meer uitgepraat worden het is direkt ik ga scheiden van jou want men denkt altijd dat het gras groener is aan de overkant moest u weten mochten vele die gescheiden zijn kunnen terug keren je zou eens wat zien maar het ergste is niet kunnen toe geven dat dat scheiden niet de oplossing was maar ja als je iemand nieuw Leerd kennen laat je altijd uitscheinen dat hij zoveel leuker en beter is dan je vorige partner tot je langer samen bent !
 • Johan Van der Berg

  1 maand geleden
  Ik ben oprecht blij voor hun. Een mens kan fouten maken, dit inzien, de gevolgen dragen, en men kan vergeven en nog een kans geven. Zo werkt het leven.