Naoelle en Marc, samen op de set.
Volledig scherm
Naoelle en Marc, samen op de set. © HLN

Marc Van Ranst maakt grappige én informatieve TikTok-video samen met jonge Naoël

ShowbizzDe maatregelen rond corona gaan ons allemaal aan, ook voor jongeren zijn ze belangrijk. Daarom kreeg de jonge Naoël Fadiga (14) het idee om jongeren aan te spreken waar ze het best bereikbaar zijn: via sociale media. “Ik dacht: wat als ik eens een TikTok-filmpje zou kunnen maken met Marc Van Ranst”, legt ze uit. “En voor ik het wist kon ik mijn plan uitvoeren!”

6 reacties

 • gustaaf carpels

  3 jaar geleden
  Een mondmasker is geen partij Mr Verbeek En het is extreem om zo te reageren op iets wat een jonge dame organiseerd. Het is leuk en leervol voor de jongeren en de heer van Ranst is een goed man om er aan mee te doen. Hopelijk hebben ze er wat plezier aan gehad. Haja mr Verbeeck de jeugd denkt niet meer in partijen ze wensen de juiste mens op de juiste plaats ze denken alleen links of rechts als ze met de fiets onderweg zijn om hun arm uit te steken
 • Hugo COOLSAET

  3 jaar geleden
  De zelfgemaakte mondmaskertjes al eens gezien? De Doe-Het-Zelver die ooit in zijn woning met een slijpschijf gleuven in de muur moest zagen weet wat het nut is van een doek voor uw mond en neus. Dat is geen FFP2 of FFP1 maar gewoon FFP(-2). Het steenstof komt gewoon via de luchtspleet rond de neus binnen bij het ademhalen. En dat beveelt de overheid nu aan tegen de levensbedreigende virus corona. Ongelofelijk!.
 • Albert Hendrix

  3 jaar geleden
  Die stunt met die maskers met die verstuivers dat is normaal .Dat eerste masker is om u te te beschermen dus had hij langs de andere kant moeten spuiten het tweede masker beschermt u niet maar iemand anders dat had hij er ook bij moeten zeggen.Dus als ge eerste masker opzet ben je beschermd.Het tweede niet of iedereen moet het dragen.
 • Hugo COOLSAET

  3 jaar geleden
  Wil je met een zelfgemaakt masker in de omgeving komen van een besmet persoon? Al eens gezien wat voor lekken er rond de neus zijn? En dat wordt de bevolking aangeraden? We weten al langer dat we best uw adviezen grondig evalueren alvorens het bruikbare eruit te halen..
 • Steven De Baerdemaeker

  3 jaar geleden
  Fantastisch, weet je publiek te bereiken, om zo goed mogelijk geïnformeerd te worden!
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 3. ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederlandse ‘Slimste Mens’
  BV

  ’t Is gebeurd: Erik ‘kapitein Eenoog’ Van Looy zwaait af in Nederland­se ‘Slimste Mens’

  Het is gebeurd: Erik Van Looy heeft zijn eerste finalebeurt in ‘De Slimste Mens’ in Nederland niet overleefd. In de finale blokkeerde hij op een vraag over priemgetallen en ging zo ten onder. Met opgeheven hoofd en met de kleuren van de Belgische vlag op zijn ooglapje. “Met twee ogen had ik misschien wel gewonnen”, lachte Erik, die aan zijn geslaagde passage in de tv-quiz meteen de zekerheid overhoudt dat hij in januari 2024 met zijn zaalshow ‘Verslaafd’ op tournee mag door Nederland.
 1. “Volgens mij staat hier een supergelukkig koppel”: trailer 'Love Island Valentine's Reunion' gelost
  Play
  TV

  “Volgens mij staat hier een supergeluk­kig koppel”: trailer 'Love Island Valenti­ne's Reunion' gelost

  “Deze Valentijnsdag hangt er liefde in de lucht”, klinkt het in de trailer van ‘Love Island Valentine’s Reunion’. De afgelopen zomer verbleven er weer heel wat singles in een luxe villa op Gran Canaria, in de hoop de ware liefde te vinden. Maar hoe gaat het intussen met de gevormde koppels en de Islanders? In deze valentijnsspecial komen ze nog één keer bij elkaar om terug te blikken op hun liefdesavontuur en om uit te kijken naar de toekomst. “Ik hou m’n hart al vast Holly”, klinkt het bij presentator Viktor Verhulst. “Oh, ik ook”, vult Holly Mae Brood aan.
 2. Tom Waes veilt zijn jas uit ‘Het verhaal van Vlaanderen’ voor goed doel
  TV

  Tom Waes veilt zijn jas uit ‘Het verhaal van Vlaanderen’ voor goed doel

  In de nieuwe Radio 2-ochtendshow ‘Goeiemorgen morgen!’ kregen Peter Van de Veire (51) en zijn sidekick, ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen, het gezelschap van de bekendste leraar geschiedenis van Vlaanderen, Tom Waes (54). Hij droeg toevallig de jas die hij steeds draagt in Eén-programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’, een kans die gastheer Peter niet kon laten liggen. “Mogen wij die hebben?”