Naoelle en Marc, samen op de set.
Volledig scherm
Naoelle en Marc, samen op de set. © HLN

Marc Van Ranst maakt grappige én informatieve TikTok-video samen met jonge Naoël

ShowbizzDe maatregelen rond corona gaan ons allemaal aan, ook voor jongeren zijn ze belangrijk. Daarom kreeg de jonge Naoël Fadiga (14) het idee om jongeren aan te spreken waar ze het best bereikbaar zijn: via sociale media. “Ik dacht: wat als ik eens een TikTok-filmpje zou kunnen maken met Marc Van Ranst”, legt ze uit. “En voor ik het wist kon ik mijn plan uitvoeren!”

6 reacties

 • gustaaf carpels

  1 jaar geleden
  Een mondmasker is geen partij Mr Verbeek En het is extreem om zo te reageren op iets wat een jonge dame organiseerd. Het is leuk en leervol voor de jongeren en de heer van Ranst is een goed man om er aan mee te doen. Hopelijk hebben ze er wat plezier aan gehad. Haja mr Verbeeck de jeugd denkt niet meer in partijen ze wensen de juiste mens op de juiste plaats ze denken alleen links of rechts als ze met de fiets onderweg zijn om hun arm uit te steken
 • Hugo COOLSAET

  1 jaar geleden
  De zelfgemaakte mondmaskertjes al eens gezien? De Doe-Het-Zelver die ooit in zijn woning met een slijpschijf gleuven in de muur moest zagen weet wat het nut is van een doek voor uw mond en neus. Dat is geen FFP2 of FFP1 maar gewoon FFP(-2). Het steenstof komt gewoon via de luchtspleet rond de neus binnen bij het ademhalen. En dat beveelt de overheid nu aan tegen de levensbedreigende virus corona. Ongelofelijk!.
 • Albert Hendrix

  1 jaar geleden
  Die stunt met die maskers met die verstuivers dat is normaal .Dat eerste masker is om u te te beschermen dus had hij langs de andere kant moeten spuiten het tweede masker beschermt u niet maar iemand anders dat had hij er ook bij moeten zeggen.Dus als ge eerste masker opzet ben je beschermd.Het tweede niet of iedereen moet het dragen.
 • Hugo COOLSAET

  1 jaar geleden
  Wil je met een zelfgemaakt masker in de omgeving komen van een besmet persoon? Al eens gezien wat voor lekken er rond de neus zijn? En dat wordt de bevolking aangeraden? We weten al langer dat we best uw adviezen grondig evalueren alvorens het bruikbare eruit te halen..
 • Steven De Baerdemaeker

  1 jaar geleden
  Fantastisch, weet je publiek te bereiken, om zo goed mogelijk geïnformeerd te worden!
 1. RECENSIE. ‘Invasion’: “Veel blabla, weinig boemboem”
  TV

  RECENSIE. ‘Invasion’: “Veel blabla, weinig boemboem”

  Een avondklok, extra nieuwsuitzendingen, geplunderde supermarkten en massa’s onwetendheid. We weten allemaal hoe het einde van de wereld eruitziet - we hebben er flarden van meegemaakt - al is in deze nieuwe Apple TV+-reeks geen pandemie de grote boosdoener, maar wel een inval van buitenaardse grootorde. Of u deze blockbusterreeks, deels onder de regie van Vlaams regisseur Jakob Verbruggen, per direct moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Oude bekenden, nieuwe fratsen: Netflix geeft eerste beelden vrij van 'Tiger King 2'
  Play
  TV

  Oude bekenden, nieuwe fratsen: Netflix geeft eerste beelden vrij van 'Tiger King 2'

  Netflix heeft zojuist de trailer gedeeld van het tweede seizoen van de veelbesproken docureeks 'Tiger King’. Het streamingplatform belooft “nieuwe bizarre onthullingen” rond de beruchte personages in de nieuwe reeks, die vanaf 17 november te zien is. Zo vecht Carole Baskin voor het eigendomsrecht van Exotics fameuze dierentuin in het nieuwe seizoen. Vrienden en vijanden, onder wie Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover en James Garretson, keren ook terug voor de tweede reeks.
 1. Daar is de ‘Queen of Halloween’: Heidi Klum trakteert volgers op eerste beelden van spectaculaire look
  Celebrities

  Daar is de ‘Queen of Halloween’: Heidi Klum trakteert volgers op eerste beelden van spectacu­lai­re look

  Topmodel Heidi Klum (48) pakt elk jaar flink uit met Halloween. Iedereen keek dan ook reikhalzend uit naar het kostuum dat ze deze keer tevoorschijn zou toveren, en de Duitse stelt weer niet teleur. Hoewel er vanwege de coronacrisis al voor het tweede jaar op rij géén feestje kan georganiseerd worden bij Heidi thuis, weerhoudt dat het model niet om alles uit de kast te halen voor haar outfit.
 2. Wapenverantwoordelijke 'Rust’ deed Nicolas Cage woedend set af stormen bij opnames vorige film

  Wapenver­ant­woor­de­lij­ke 'Rust’ deed Nicolas Cage woedend set af stormen bij opnames vorige film

  De jonge vrouw die verantwoordelijk was voor de wapens op de set van de film ‘Rust’ met Alec Baldwin (63), had eerder dit jaar ook al problemen op de set van de eerste film waar ze die functie had. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite TheWrap. Hannah Gutierrez-Reed (24) vuurde twee keer in drie dagen zonder waarschuwing een wapen af in de buurt van de cast en crew van ‘The Old Way’ en deed acteur Nicolas Cage (57) woedend de set af stormen. “Kondig het aan, je blies er mijn f***ing trommelvliezen uit”, gilde de acteur terwijl hij briesend wegstoof.