Mannen die ‘Temptation’-Laura van haar fiets duwden zijn opgepakt: “Nu kunnen we dit hoofdstuk afsluiten”

De daders die Laura hebben aangevallen zijn opgepakt.
RV De daders die Laura hebben aangevallen zijn opgepakt.
De aanvallers die ‘Temptation’-Laura van haar fiets hebben geduwd, zijn terecht. Dat laat ze weten via haar Instagram Stories. “Ik vind dat jullie dit allemaal ook mogen weten,” schrijft ze. “Het is natuurlijk de ronde gegaan dat ik ben aangevallen op straat. Wel, nu zijn die mannen opgepakt.”

“Het moet niet altijd negatief zijn,” gaat ze verder. “Bedankt voor de steun die ik van jullie kreeg! Zo lief van jullie! Nu kunnen we dit hoofdstuk afsluiten.”

Daarnaast bedankt ze ook haar ex-vriend Roger. “Bedankt dat jij me op het idee bracht om de camerabeelden op te vragen”, klinkt het. “Je bent de beste!”

Haatreacties

Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ wordt Laura overspoeld door kritiek en commentaar. De kijkers vinden haar ‘doodsaai’, omdat Laura tijdens de uitzendingen elke vorm van verleiding uit de weg gaat en ze volgens hen eerder een pretbederver lijkt dan leuk gezelschap. “Het is nooit leuk om negativiteit over je heen te krijgen. Als het echt van die kleine dingen zijn, dan denk ik: ik zet me erover. Ik laat me niet op mijn kop zitten door mensen die mij niet kennen”, aldus Laura.

“Maar het komt ook voor dat ik op straat na wordt geroepen”, zegt ze. “Zoals onlangs, toen iemand naar mij toe kwam. Ik was op de fiets en ik was aan het wachten bij het stoplicht toen die persoon tegen mijn achterwiel heeft getrapt. Ik ben gevallen met mijn fiets. Hij heeft erge dingen geroepen. Ik ben zo snel mogelijk overeind gekomen en ben verder naar huis gefietst.”

Aanvallers Laura zijn terecht.
Instagram Aanvallers Laura zijn terecht.
Aanvallers Laura zijn terecht.
Instagram Aanvallers Laura zijn terecht.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Juliette Francois

  In het artikel lees ik duidelijk dat ze haar ex-vriend Roger bedankte. Ex-vriend betekent nog altijd niet meer bij elkaar zijn...

 • Robert DE REU

  Uit elkaar of niet, wat mij enorm verbaast dat de Politie de moeite genomen heeft om de camerabeelden op te vragen, kan het bijna nog niet geloven. Voor mijn part veel succes in de toekomst.

 • nikki van laer

  Ze waren toch uiteen na Temptation??

 • Severien De smedt

  Dacht dat ze uit elkaar waren?