Måneskin.
Volledig scherm
Måneskin. © EPA

Måneskin annuleert optreden op Lokerse Feesten

LokerenSlecht nieuws voor de fans van Måneskin. De Italiaanse Songfestivalwinnaar zou op donderdag een optreden geven op de festivalweide van de Lokerse Feesten, maar de rockgroep moet het concert nu noodgedwongen annuleren. Een blessure van de drummer strooit roet in het eten, zo maakt de organisatie zaterdag bekend. 

5 reacties

 • Jo Van den Breen

  1 jaar geleden
  Het siert de groep Maneskin dat ze een echt team zijn, in andere groepen werd inderdaad de drummer vervangen door een ritmebox of een vervanger. Het gaat hier dan ook duidelijk niet om de poen, maar om de eer van ambiance te brengen samen als één team entertainers.
 • Davy jansegers

  1 jaar geleden
  Die dachten ook eens graantje schadevergoeding mee te pikken in de hoop dat de feesten gingen verboden worden .
 • Marjolein Jacobs

  1 jaar geleden
  Echt geblesseerd of gewoon doorgesnoven out?! Een echte drummer drumt door mét blessures
 • jos segers

  1 jaar geleden
  Mij een zorg dat ze maar wegblijven.
 • Jp De Laere

  1 jaar geleden
  Mja...heb ooit Mikkey Dee van Motörhead zien optreden op Bospop met been in het gips... Rock&roll is niet meer wat het geweest is 🤣
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.